Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven, 7 Haziran seçimlerinden çıkan sonuç ne olursa olsun halka hizmet için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Güven, Seçimden önce planlanan yatırımları ve hizmet programlarını aynı hızla sürdüreceklerini ifade etti.

Başkan Güven, halka verilen sözlerin tamamını yerine getireceklerini kaydetti. Belediye Başkanı Gürcan Güven Çivril Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı öncesinde Ak Parti’li meclis üyeleri ile grup toplantısında buluştu. Belediye meclis üyelerinin eksiksiz katıldığı toplantıda başkan Gürcan Güven planlanan çalışmaların aynı hızda devam edeceğini söyledi.

7 HAZİRAN SEÇİMLERİNİN MİLLETİN TEVECCÜHÜ İLE SONA ERDİ

Toplantıda ülke ve Çivril gündemiyle ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Gürcan Güven, 7 Haziran seçimlerinin milletin teveccühü ile sona erdiğini söyledi. Seçim sonuçlarıyla ilgili gerekli detaylı değerlendirmeyi parti üst yönetiminin yapacağını ifade eden Başkan Güven, "Partimizin üst yönetimi ve teşkilatlarımız seçim sonuçlarını masaya yatırıp tartışacaktır. Bu konuda bir şey söylemeyi doğru bulmuyorum. Bizim yapmamız gereken ders almaya çalışmaktır. Halka hizmet noktasında yaptıklarımızı ve yapmamız gerekenleri düşünmeliyiz. İşimiz bu olmalı. İşimize gücümüze bakacağız” dedi.

YARIM KALAN ÇALIŞMALARA HIZLA DEVAM EDECEK

Seçim gündeminden çıkıp mahallelerde halka verdikleri sözleri yerine getirme noktasında yarım kalan çalışmalara hızla devam edeceklerini vurgulayan Başkan Güven, "Partimizin temel parametresi hizmettir. Yani biz hizmet siyaseti yapıyoruz. Bunu da insan için yapıyoruz. İnsanların ihtiyaç duyduğu konforu sağlamaya çalışıyoruz. Hizmet etme konusunda sorunumuz yok. Siyaset yapmada sorunlarımız varsa bunları tespit edip gidereceğiz" diye konuştu.

HİZMETTE AK PARTİ’NİN ASLA SINIR TANIMAYACAK

İnsanlara hizmette AK Parti’nin asla sınır tanımayacağının altını çizen Belediye Başkanı Gürcan Güven, "Alt yapı projelerinin ardından üst yapıyla ilgili projelere başlayacağız. Mahallelerde başlattığımız yol ve sosyal alan çalışmalarımız aynı hızda devam ediyor. Bunların hepsi insanlarımızın konforu ve geleceği için. Dolayısıyla mahallelerde başlattığımız yatırım hamlelerini durdurmadan sürdüreceğiz. Hiç gecikmeksizin işlerimizin akışkanlığını seri biçimde devam ettireceğiz. İşimizi en iyi şekilde yapacağız" şeklinde konuştu.

Çivril Lisesi önü ve Kıralan mahallesini beton ve asfalt yollarda kapladıklarını hatırlatan Başkan Gürcan Güven, "Söz verdiğimiz ne varsa hepsini yerine getireceğiz. İnsanlar bize inandı ve güvendi. Bu güveni asla zedeleyemeyiz. Onun için işlerimize odaklanıp gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. Çivril Belediyesi önünde ve Kıralan mahallemizde 10 kilometreye yakın sıcak asfalt döktük. Buralarda kaldırım çalışmalarını da tamamlayarak diğer işlerimize odaklanacağız" ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilişim