Denizli Haber - Ülkü Ocakları tarafından  düzenlenen  “Ülkücü Şehit  Osman Kavcar Eğitim Akademisi”  başlıyor.

Ocak binasında düzenlenecek  olan  eğitim programında,  Ortaokul ve Lise  düzeyinde TYT, AYT ve LGS sınavları müfredatına uygun  Matematik, Fen bilimleri, Basketbol , Bireysel  etüt, konu tekrarı ve soru çözümleri  kursları gerçekleştirilecek. Her yaş grubuna yönelik olan kurslarda  ayrıca Makine tasarım programları da yer alacak. Konusunda uzman eğitimcilerin vereceği eğitim programlarında başarılı olan kursiyerlere sertifika verilecek.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı  İl Başkanı Özgür Solak,  eğitim programını düzenlemekteki amaçlarının gençlerin teknolojiyi sadece kullanan değil, üreten ve geliştiren tarafta olabilmelerini  sağlamak olduğunu söyledi.  Solak,  Osman Kavcar Eğitim Akademisi programına tüm gençlerin davetli olduğunu belirterek,  Ülkücülerin bilimde, teknolojide, eğitim ve kültürel faaliyetler noktasında öncü olması gerektiğine dikkat çekti.

Ülkücü Hareketin, Aziz Türk milleti ve onun aydınlık geleceğinin biricik teminatı olan Türk gençliği için gece gündüz çalışmaktan bir an olsun geri durmayacağını  ifade eden Başkan Solak, Ülkü Ocaklarının hayata dokunan projelerle Türk gençliğinin hizmetinde olduğunu kaydetti.

Editör: Tahir Aygün