Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, takımda yaşanan değişimin olumlu yönde ilerlediğini belirterek, "İyi oyunu skorla birleştirmek, bu geçiş süreçlerinde çok önemlidir” dedi.

Süper Lig’de 14 puan ile 11. sırada bulunan Denizlispor, hafta sonu deplasmanda Gaziantek FK’ya konuk olacak. Yeşil-siyahlı ekip karşılaşmanın hazırlıklarını bugün Denizli’de yaptığı son antrenman ile tamamlarken, akşam saatlerinde ise Gaziantep’e gideceği öğrenildi.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek, deplasman yolculuğu öncesi takımım durumuna, lige ve Gaziantep maçına ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kısa bir süre önce Denizlispor’un başına geçtiğini ve bu yüzden oyun anlamında takımın bir geçiş sürecinde olduğunu hatırlatan Özdilek, “Geçiş süresindesiniz bir anlayışı değiştirmeye çalışıyorsunuz, bir felsefeyi değiştirmeye çalışıyorsunuz, bunun için çalışmak zorundasın, biz de çalışıyoruz. Ama biz o değişimin, gelişimin o birlikte oynamanın geçmişe nazaran çok daha öne gittiğini ifade edebilirim. Bunun kamuoyunda zaten geri bildirimi, taraflı, tarafsız herkes bize ifade ediyor. Bunu hep söylüyorum iyi oyunu skorla birleştirmek, bu geçiş süreçlerinde çok önemlidir, çok değerlidir” dedi.