Tahir AYGÜN tarafından kurulan işletmemiz, 2014 yılında Kamu Kaynaklı Desteklerin artmasıyla birlikte unvan değişikliğine giderek Pamukkale Ajans ve Danışmanlık adı altında KOSGEB, TKDK, TARIMSAL KALKINMA (KKYDP), TUBİTAK ve KALKINMA AJANSLARI desteklerine ilişkin proje hazırlama ve takip işlemlerini gerçekleştirerek yüzlerce projeyi sonuçlandırmıştır.

2015 yılına kadar her yıl kadrosunu güçlendiren işletmemiz bugün; TKDK, KOSGEB, TARIMSAL KALKINMA, TÜBİTAK, KALKINMA AJANSLARI, EKONOMİ BAKANLIĞI DESTEKLERİ ile ilgili proje danışmanlığı sayısını sürekli artırarak faaliyetlerini sürdürmektedir. KOBİ’lere Proje danışmanlığı ile birlikte Tarım ve Hayvancılık faaliyetini yürüten işletmelere tarımsal yatırım ve üretim danışmanlığı hizmeti vermektedir.

Bünyesinde yer alan yetişmiş uzman personeli yanı sıra, dönemsel ya da sunulacak hizmetin özelliğine göre çözüm ortaklığı veya hizmet satın alma şeklinde istihdam yaratma yeteneği ve finansal yeterliliğe sahip olan firmamız sadece tarımsal yatırımlar veya danışmanlık konularında değil, diğer endüstri yatırımlarında da fizibilite ve işletme dönemi yeterlilik analizleri oluşturulması konularında da bilgi birikim ve tecrübeye sahiptir. Sektörde tanınmışlık oranını sadece il veya bölge bağlamında değil ülkesel bazda gün geçtikçe artıran firmamızın bu başarısının ardında yatan en önemli etken müşteri memnuniyeti ile uzman/tecrübeli personelin her türlü sorunu çözme kabiliyetidir.

Pamukkale Danışmanlık, sizlerden aldığı güçle yoluna emin adımlarla devam ederken takım ruhuyla çalışan ve konusunda uzman ekibiyle sizlere alabileceğiniz en iyi hizmeti vermenin gururunu, yapmış ve tamamlamış olduğu hizmetlerin başarılı sonuçları ile yaşıyor.

Editör: TE Bilişim