Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Umutla başlanan 2017 yılında dünya da birçok savaş ve zulmün yaşandığına dikkat çeken Başkan Gürlesin, 2018 yılının öncelikle tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini temenni etti.

Yeni yıl mesajında, Pamukkale İlçesi için geleceğe yatırım yılı olduğunu kaydederek 2018 yılında bu yatırımların devam edeceğini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Halkımızın bize verdiği emaneti en iyi şekilde korumak ve geçmişten gelen eksiklikleri tamamlayarak, geleceğe dönük projelerle Pamukkale İlçemize yakışır işler yaptık. 2017 yılı 68 mahallemizin tamamına hitap edecek vizyon projelerle dolu bir yıl oldu. 2018 yılı devam eden projelerimizi tamamladığımız, yepyeni projelerimizi başlattığımız bir yıl olacak” dedi.

 “YENİ YILLA YÜREKLERDEKİ ÖFKE KAYBOLSUN”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2017 yılının Pamukkale İlçesi için güzelliklere imza atılan bir yıl olsa da, Dünya’da zulümlerin, ölümlerin, kavgaların, savaşların olduğunu ifade ederek, “2017 yılında Dünya Tarihi’ne kazınacak bir çok savaş, kavga, zulümler yaşandı. Terör örgütlerinin kanlı eylemleri, Müslümanlara yapılan zulümler tüm ülke olarak hepimizi derinden yaraladı. Temennimiz, 2018 yılının bu savaşların ve zulümlerin sona erdiği bir yıl olmasıdır. Her gün olduğu gibi yeni gelen yıla da girerken tüm dualarımız, savaşların bitmesi, zulümlerin sona ermesi, ülkemizin daha refah seviyeye ulaşması içindir. Umutlarımızla birlikte yeni yılın tüm Denizli Halkımıza güzellikler getirmesini diliyorum. Tüm halkımızın yeni yılı kutlu olsun” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim