Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nün olağan genel kurulu yapıldı. Toplantıda Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki onursal başkan olurken, kulüp başkanlığına ise Birol Konak seçildi. Yeni yönetim ile bu sezon 3. Lig’de yer alacak tekerlekli sandalye basketbol takımı Pamukkale Belediye Meclisi’nde meclis üyeleri ile bir araya geldi. Mavi-beyazlı takım sporcuları şampiyonluk kupasını Başkan Örki’ye verdi.

Pamukkale Belediye Spor Kulübü, olağan genel kurulu yapıldı. 2015 yılında kurulan mavi-beyazlı kulüpte yapılan kongre sonrasında Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki onursal başkan olurken, Birol Konak Pamukkale Belediye Spor Kulübü Başkanı oldu. Kulüpte kongre sonrası görev dağılımı da gerçekleşti. Buna göre mavi-beyazlı kulüpte Ayhan Soyfidan başkan yardımcısı, Akın Çelik amatör branşlardan sorumlu başkan yardımcısı ve Cemalcan Sirkeci de Ar-Ge’den sorumlu başkan yardımcısı oldu.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Feyyaz Ceşen’in Genel Koordinatör olarak görevlendirildiği Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nde Turgay Besim sayman, Selim berber eğitim sorumlusu, Rahmi Taşdan örgütlenme sorumlusu, Cemal Duru idari işler sorumlusu, Kemal Özsoy basın ve halkla ilişkiler sorumlusu ve Bayram Kahraman da tesisler sorumlusu olarak görev yapacak. Ayrıca kulübün branş sorumluları da belirlendi. Basketbol branşında sorumluluk Bayram Kahraman’a verilirken ekibinde Cemal Duru, Nihat Sevin, Mehmet Ulutaş ve Rahmi Taşdan bulunuyor. 4 sezondur aktif olan tekerlekli sandalye basketbol takımının sorumlusu Turgay Besim olurken Nail Şan da bu bölümde görev yapacak. Masa tenisi branşında kulüp Başkanı Birol Konak ile birlikte Ayhan Soyfidan ve Feyyaz Ceşen yer alıyor. Cemalcan Sirkeci voleybol branşı sorumlusu olurken, ekibinde Selim Berber, İsmail Tolcu, Ali Çelebi, Abdullah Özdemir, Kemal Özsoy ve Arcan Çoban yer alıyor. Güreş branşında ise Ayhan Soyfidan ve Ramazan Eskin görev yapacak.

KUPA BAŞKAN ÖRKİ’YE VERİLDİ

Pamukkale Belediyespor’un geçen sezon elde ettiği 3.’lük kupası Pamukkale Belediye Meclisi Eylül ayı ilk toplantısı öncesi başkan Avni Örki’ye verildi.

Pamukkale Belediye Spor Kulüp Başkanı Birol Konak kulüple ilgili meclis üyelerine bilgi verdi. “Kulübümüz 2015 yılında kuruldu” diyen Başkan Konak, “4 sezondur tekerlekli sandalye basketbol takımımız bölgesel ligde mücadele etti. Son sezonda grubunu 3. sırada tamamlayarak 3. Lig’e çıktı. Masa tenisi ve okçuluk branşında da kulübümüz aktif. Genel kurulda bu önemli göreve beni layık gören başta başkanımız Avni Örki olmak üzere tüm delegelere teşekkür ederim. Yeni dönemde güreş ve voleybol branşlarını da aktif hale getireceğiz” dedi. Konak, son yapılan genel kurulda göreve gelen yönetim kurulunu meclis üyelerine tanıttı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise kulübün 2015 yılından bu yana Pamukkale Belediyesi’ni temsil ettiğini belirterek, “Kulübümüz özellikle tekerlekli sandalye basketbol branşında başarılı olarak 3.Lig’e yükseldi. Geçen sezon grubu 3. sırada tamamlayarak elde edilen başarının sembolü olan kupayı meclisimiz huzuruna getiren sporcularımıza teşekkür ederim. Yeni sezonda hem takımımıza hem de oluşan yönetim kuruluna başarılar dilerim” diye konuştu. Son olarak Pamukkale Belediye Spor Kulübü sporcuları kupayı Başkan Örki’ye sundu.

Editör: TE Bilişim