Pamukkale ilçesindeki 68 mahallede; Sokak sokak, ev ev dolaşan Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay, yaşlıları ve engellileri ziyaret ederek dualarını aldı.

AK Parti olarak 16 yıllık iktidarları süresince özel önem verdikleri yaşlıların refahı için pek çok uygulamayı hayata geçirdiklerini vurgulayan Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Karabay yaptığı yazılı açıklamada devamla şu ifadelere yer verdi:

“Proje kapsamında ekiplerimiz evlerinde ziyaret ettikleri yaşlımızla sohbet ederek ihtiyaçlarını tespit ediyorlar. Bu ihtiyaçlar süratle gideriliyor.

Yaşlılarımızın ve engelli vatandaşlarımızın gerek ihtiyaçlarını gerekse ihtiyaçları yanın da şimdiye kadar hayal edip de yapamadıkları şeyleri, imkanlarımız doğrultusunda tespit ederek Pamukkale Belediyemizin ve Pamukkale Sosyal Yardımlaşma Vakfının destekleriyle gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Yürütülen bu faaliyetler kapsamında; Cankurtaran mahallesinde oturan Meryem Kayalı teyzemize ihtiyacı olan yatağı teslim ettik

. Aynı şekilde Küçükdere mahallesinde oturan Hanife Ağır ablamıza engelli yatağını teslim ettik. Onların ne kadar rahat ve huzurlu olmalarını sağlayabiliyorsak, ne kadar hizmet ettirebiliyorsak, biz de o kadar huzurlu oluyoruz Bu proje vatandaşlarımızın sadece maddi ihtiyaçlarının karşılanması anlamına gelmemektedir. Aynı zamanda yardıma eve giden arkadaşlarımız yaşlılarımızın evlerinde geçirdikleri süre boyunca onlara yalnızlıklarını unutturmaya çalışıyor.

Onlar için ne yapsak azdır. Onların ne kadar rahat ve huzurlu olmalarını sağlayabiliyorsak, ne kadar tebessüm ettirebiliyorsak, biz de o kadar huzurlu oluyoruz." dedi.

Editör: TE Bilişim