Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu başkanlığında gerçekleştirilen 2017 yılının ilk Muhtarlar Toplantısı, Akköy mahallesinde Sema - Abdurrahman Karamanlıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapıldı.

PAMUKKALEHABER

 Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu’nun başkanlığında yapılan toplantıya, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye başkan yardımcıları, kurum ve kuruluş müdürleri ile muhtarlar katıldı.

Kaymakam Balcıoğlu, mümkün olduğunca bu toplantıların mahallelerde yapılmasına ve taleplerin kurumlarca değerlendirilerek uygun olanlarının en kısa sürede sonuçlandırılmasına önem verdiklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise belediye hizmetleri hakkında bilgi vererek dile getirilen taleplerin de Belediyenin imkânları ölçüsünde değerlendirileceğini ve hızlı bir şekilde sonuçlandırılacağını belirtti.      

Her mahalle muhtarı, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını dile getirdikleri toplantıda, ilgili kurum müdürleri de gerekli değerlendirmeleri yaparak, konuları takip edeceklerini ve sonuçlarından bilgi vereceklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim