Pamukkale Belediyesi personelinin Belediyeye Emlak vergisi yatırmaya gelen vatandaşa niye son güne kaldın demesinin  yankısı hala sürüyor. Pamukkale Belediye Balkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediye Meclisi Haziran ayı toplantılarının ilk birleşimde, "Pamukkale Belediye bünyesinde çalışan ve ideolojik davranan personelin hesabını soracağım”  sözlerini tekrarladı. 

Pamukkale Belediye Meclisi Haziran ayı toplantılarının son birleşimde daha önce yaşanan olayın yankısı sürüyor.  Gürlesin, sözlerine yenisini ekleyerek daha da sertleşti. “Hem belediyede çalışacaksın hem de ‘Ak Partiye oy verirsen olacağı bu’ diyerek siyaset yapacaksın, olmaz. O personel hakkında gereği yapılacaktır. Başka bir birime vereceğim, hiç kimse kusura bakmasın.  Belediye çalışanlarının bırakın bu şekilde konuşmasını güler yüzünü vatandaştan eksik ederse gereğini yaparım. Herkes ona göre davransın. Belediyede çalışmak isteyen onların yerinde olmak isteyen çok insan var çalışmanın hakkını verecekler " dedi.

YAKA KARTINDAN İSMİNİ GÖREREK ŞİKAYETTE BULUNABİLİRLER

Gürlesin, Belediye personelin yaka kartı yaptırdıklarını hepsinin isimlerini yazılı olduğunu belirterek herhangi bir durumda yaka kartındaki isimlerine bakarak şikayette bulunabileceğini söyledi. Gürlesin, "Belediye başkan yardımcılarım buradan beni iyi dinleyin yaka kartı olmayan personelle ilgili uyarıyı yapıyorum bütün personel kartını takacak bende bunu kontrol edeceğim” dedi

TÜM CAMİLER TEMİZLENECEK

Camilerin temizliği için özel ekip kurduklarını belirten Başkan Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale İlçe sınırları içerisindeki tüm camilerin temizlenecek.  Camların silinmesinden, halıların yıkanmasına kadar her türlü hizmeti yapacaklar. Yalnızca camiler değil, Cem Evleri’ne de göndereceğiz. Ancak bu uygulama daha çok yeni. Sistem tam oturmadı. Aksaklıklar var. Ayrıca, pazaryerlerinin temizliği de bize ait. Pazar yeri temizliği ile ilgili bugüne kadar tam 3 eleman değiştirdim. Pazar yerinde adam bana laf getirmeyecek. Biz bunu çaprazlama kontrol ediyoruz. Yanlışlığı varsa konuya hakim değilse gereği yapılır bunu bilin” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim