Pamukkale Belediyesi’nde 5 yıldır kurucu başkan olarak görev yapan Hüseyin Gürlesin, kent protokolüne veda ziyaretlerini sürdürüyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Valisi Hasan Karahan, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ve Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu’yu makamlarında ziyaret etti.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 5 yıllık kurucu belediye başkanlığının son döneminde veda ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Gürlesin, Vali Hasan Karahan, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ve Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu’yu makamlarında ziyaret etti. Başkan Gürlesin, kent protokolüne sürdürdüğü veda ziyaretlerinde, “Devlet bir bütündür. Devletin imkânlarının her alanda halkın hizmetlerine sunulması gerektiğini düşüncesiyle her zaman devletimizin il temsilcileri ile fikir alışverişinde bulunarak, omuz omuza çalıştık. Sayın Valimiz Hasan Karahan olmak başta üzere, Pamukkale Kaymakamımız Sayın Hayrettin Balcıoğlu ve tüm devletimizi ilimizde, ilçemizde temsil eden kent protokolümüzle, uyum içinde, el ele güzel şeyler yapmaya gayret ettik” dedi.

GÜRLESİN, “ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAKTAN ÇEKİNMEDİK”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ‘Pamukkale’de yaşamak ayrıcalıktır” sloganından hareketle 5 yıl boyunca Pamukkale İlçesi’nin geleceğine ışık tutacak projelere imza attıklarını belirterek, “Sıfırdan kurulan bir belediyenin kurucu belediye başkanı olarak, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilimizde ve ilçemizde bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile her zaman güzel iyi ilişkilerle iş birliği içinde çalıştık” dedi. Denizli’nin en büyük ilçesi, Türkiye’de 27 ilden daha büyük bir ilçe belediyesi olarak öğrencileriyle birlikte yaklaşık 400 bin nüfusa hizmet götürdüklerini hatırlatan Başkan Gürlesin, “Hem nüfus yoğunluğu hem de coğrafi yapısı olarak zorlu bir ilçeye, sıfırdan kurulan bir belediye olmamıza rağmen, 50 yıllık 100 yıllık belediyelerin yapmadığı çok önemli dev projelere, yatırımlara imza attık. Pamukkale Belediyesi’nin kurucu başkanı olarak, yerel yönetici olarak ve Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız feyz ile her zaman, tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla daima el ele, omuz omuza, güzel bir iş birliği içinde çalışmalarımızı sürdürdük. İlçemiz adına, bölgemiz adına yapılacak, yapılan her olumlu projenin altına elimizi koymaktan çekinmedik. Her zaman bunun gururunu yaşayacağız” dedi. Gürlesin’le, Türkiye’de hem de Denizli’de ilk olan bir çok projeyi hayata geçiren Pamukkale Belediyesi tüm Türkiye’ye örnek olacak, bir çok belediyenin cesaret edemediği sadece ilçeye değil tüm bölgeye hizmet edecek 21 milyon TL’lik yatırım yaparak Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği ile ilklere başlamış, Karahayıt 112 Acil Sağlık İstasyonu, Cumhuriyet Aile Sağlık Merkezi ve 112 Acil İstasyonu ile sağlık alanında önemli projelerine devam etmişti. Bağbaşı Mahallesi’ndeki Pamukkale Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi ile Aktepe Kültür Merkezi bölgeye yapılan en önemli yatırımlar arasında yerini almış, mega proje Pamukkale Belediyesi Millet Bahçesi ‘Seyir Tepesi’ projesinin ‘Şelale’ etabının açılışı ile de Pamukkale Belediyesi kurucu başkanı Hüseyin Gürlesin ve yönetimi tarihe not düşmüşlerdi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale halkına hizmet etme yolunda her zaman geleceğe kalıcı çözümler, kalıcı eserler bırakmak istediklerini ifade ederek, “Amacımız, devletimizle halk arasında güzel bir köprü kurarak, bir nebze de olsa devlet kurumlarımızın yükünü hafifletmekti. Öyle ki, eğitimden, sağlığa, turizmden, spora, güvenlikten, sosyal alanda belediyenin sorumluluğunda olmasa dahi kendimizin sorumluluğu olarak gördük ve ilçemizde çok önemli vizyon projeleri hayata geçirdik. Tüm projelerimizle en iyiyi, en özeli geleceği taşımak istedik. Aynı zamanda da kamu kurumlarımızın yükünü hafifletmek istedik. Devlet Millet el ele bilinciyle, tüm kamu kurumlarımızla iş birliğinde olduk. Bu bilinçle de, kamu kurum ve kuruluşlarımızın başındaki kişileri makamlarında ziyaret ederek veda edip, başarılı çalışmaları için teşekkür ettik” diye konuştu.

PLAKET VERİLDİ

Denizli Valisi Hasan Karahan, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ve Merkezefendi Kaymakamı Dr.Adem Uslu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in 5 yıllık görevi sarfından çok önemli yatırımlar yaptıklarını kaydederek, emeklerinden dolayı teşekkür ettiler. Başkan Gürlesin, ziyaret sonunda kendisine ev sahipliği yapan Vali Hasan Karahan’a, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz’a, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu’na ve Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu’ya günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Editör: TE Bilişim