Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Türkiye Bedensel Engelliler Okçuluk Şampiyonası’nda derece yaparak Denizli’nin göğsünü kabartan sporcular Abdullah Yorulmaz ve Murat Turan’ı ödüllendirdi.

 

Antalya’da gerçekleşen Türkiye Bedensel Engelliler Okçuluk Şampiyonası’na Denizli’den katılan  iki sporcu madalya ile dönerek büyük bir başarıya imza attı. Olimpik Yay kategorisinde Abdullah Yorulmaz Türkiye 3. olurken, Makaralı Yay kategorisinde Murat Turan Türkiye 4. oldu. Başarılı sporcuları makamında ağırlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  kariyerlerinde başarı dileyerek onlara okçuluk malzemeleri hediye etti.

Yorulmaz ve Turan, Başkan Gürlesin’e ilgisinden dolayı teşekkür ederek, Milli Takıma seçildiklerini  Denizli’yi ve Türkiye’yi okçuluk sporunda en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini söyledi.

Sporculara başarı dileyen ve sağlıklı yaşamın olmazsa olmazının spor olduğunun altını çizen  Başkan Gürlesin, “İlçemizde 7’den 77’ye her vatandaşımızın spor yapmalarına olanak sağlamak için çalışmalar yürütüyoruz. Sporun bir çok alanında etkinlikler düzenliyor, özellikle gençlerimizi spora yönlendirmeyi amaçlıyoruz. Engelli kardeşlerimize de bu konuda pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Engelli kardeşlerimizin spor yapmaları gibi bir durum söz konusu olunca bizler de üzerimize düşenden daha fazlasını yapmak istiyoruz. Bu konuda da ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Engelli kardeşlerimize fırsat verildiğinde neleri başarabildiğini Murat ve Abdullah kardeşimizde görüyoruz. Okçuluk sporunda elde ettikleri derecelerle Denizlimizi gururlandırdılar. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim