Futbol oynadığı dönemde imparator lakabıyla anılan Milli Futbolcu Çetin, Pamukkale Belediye Başkanı Örki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çetin, “Hem Dünya’da, hem de Türkiye’de herkesin bildiği Pamukkale’nin sporla harmanlanması, bu ilçenin sporda önemli bir merkez haline gelmesinin önünde hiçbir engel yoktur. Bizler de Avni Örki Başkanımızın sporla ilgili hayata geçireceği tüm çalışmalarda yanındayız, destekçisiyiz” dedi.

Futbol kariyeri başarılarla dolu, Fenerbahçe dahil birçok kulüpte efsaneleşmiş ve futbol oynadığı dönemde ‘’İmparator’’ lakabıyla anılan, Türkiye Futbol Federasyonu Genç Milli Takımlar ve Futbol Gelişim Koordinatörü, Milli sporcu Oğuz Çetin, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye tebrik ve hayırlı olsun ziyareti düzenledi. Görevinde Başkan Örki’ye başarılar temenni eden Çetin, özellikle spor alanında yapacak olduğu projelerde kendisine tam destek sözü verdi. Pamukkale’nin Başkan Avni Örki ile sporda önemli bir merkez haline gelebileceğini belirten Çetin, “Uzun yıllardır tanıdığım kardeşim Avni Örki’ye Pamukkale Belediye Başkanlığı’nda başarılar, muvaffakiyetler diliyorum. Kendisinin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Özellikle spor alanında kurmuş olduğu hayaller, hayata geçireceği projeler gerçekten hem Denizli’de, hem de ülkemizde sporun gelişmesine önemli bir ivme kazandıracaktır. Hem Dünya’da, hem de Türkiye’de herkesin bildiği Pamukkale’nin sporla harmanlanması, bu ilçenin sporda önemli bir merkez haline gelmesinin önünde hiçbir engel yoktur. Bizler de Avni Örki Başkanımızın sporla ilgili hayata geçireceği tüm çalışmalarda yanındayız, destekçisiyiz” diye konuştu.

‘’İLÇEMİZİN KULÜPLER TARAFINDAN KAMP MERKEZİ HALİNE GELMESİNİ AMAÇLIYORUZ’’

Milli Futbolcu Oğuz Çetin’in nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Avni Örki, “Pamukkale’yi sporda bir marka haline getirmeyi, termal ve sağlık turizmi ile birleştirerek ilçemizin kulüpler tarafından kamp merkezi haline gelmesini amaçlıyoruz. Bunun için ise Amatör Sporlar Kompleksi’ni hayata geçireceğiz. Bu kompleksimiz ile farklı branşlardan başta ülkemizde ve Dünya’da bulunan kulüplerin, kış veya yaz kamplarını bu tesisimizde icra etmelerini istiyoruz. Sporla ilgili yapacağımız tüm çalışmaları kıymetli abim, Milli sporcu Oğuz Çetin ile görüşme, istişare etme fırsatı bulduk. Değerli hocamıza ilgi ve alakası, nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim