Süleymaniye Camii Müezzin Kayyımı Mehmet Koçyiğit'in katılımıyla yapılan "Sabah Namazı Buluşması" programına, Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Palabıyık, Pamukkale İlçe Müftüsü Nihat Sevil, Merkezefendi İlçe Müftüsü Talat Özmet, Divan-ı Âli Camii İmam Hatibi Yunus Bozmaz, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Başkanları, din görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Program sabah ezanının okunması sonrası din görevlilerinin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.Süleymaniye Camii Müezzin Kayyımı Mehmet Koçyiğit’in sabah namazını kıldırması, Kur’an-ı Kerim Ziyafeti sunması, İl Müftülüğü İlahi Korosu tarafından seslendirilen ilahilerle devam etti.

Programda selamlama konuşması yapan İl Müftüsü Mehmet Aşık, “Mevlid-i Nebi Haftası çerçevesinde;‘Sabah Namazı Buluşmasına gelerek bu güzel mabedi dolduran siz saygı değer cemaatimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Buradaki cemaatimiz, bu kutlu zamanın feyiz ve bereketinden fazlasıyla istifade ediyorlar. Bu vesileyle, başta Süleymaniye Camii Müezzin Kayyımı Mehmet Koçyiğit hocama, bu güzel organizasyonda emeği geçen tüm kardeşlerimize, Cami derneğimize ve kıymetli cemaatimize çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun.” dedi.

Pamukkale İlçesi Müftüsü Nihat Sevil'in yaptığı dua ile program sona erdi.

Cami çıkışında katılımcılara, Pamukkale Belediyesi çorba ikramında bulundu.

 

Editör: TE Bilişim