Pamukkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü uzman personeli ve filosu ile ilçenin tüm mahallelerinde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Düzenli olarak yapılan ilaçlama çalışmalarıyla vatandaşların bu konuda sıkıntı yaşanmasının önüne geçilirken, rögarlar, besihaneler, havuzlar, fosseptikler ve sazlık alanlar da düzenli olarak ilaçlanıyor.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilaçlama çalışmalarını yaz aylarında gündüz ve gece programı şeklinde yürüttüklerini belirtti. Sivrisinek ve karasineklerin larva üretmesine elverişli; rögarlar, besihaneler, havuzlar, fosseptikler, dere yatakları, gölet, ağzı açık su deposu, çöp alanları ve sazlık alanların ilaçlanmasını aksatmadan düzenli olarak sürdürdüklerini ifade eden Başkan Örki, “Belediye olarak her zaman yaptığımız hizmetlerde Dünya standartlarını yakalayarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermenin çabasındayız. Önceliğimiz Pamukkalelilerin sağlığı, mutluluğu ve huzurudur” dedi.

VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Pamukkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri düzenli ilaçlama faaliyetlerinin yanı sıra vatandaşlardan gelen talepler üzerine de şahısların ev ve bahçelerinde de ilaçlama yapıyor. Deliktaş ve Cankurtaran Mahallesinde gelen şikâyetleri değerlendiren ekipler ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.

Deliktaş Mahallesi sakinlerinden Esma Korkmaz, “Evimi ve bahçemi hamam böcekleri bastı. Pamukkale Belediyesi’ni aradık. Sağ olsunlar hemen geldiler. Bizi bu haşerelerden kurtardılar. Pamukkale Belediyesi’ne bundan dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Cankurtaran Mahallesi Muhtarı Özgür Sarıkaya, muhtar olarak vatandaşlardan kendilerine gelen haşere şikâyetlerini direkt Pamukkale Belediyesi’ne ilettiklerini ifade ederek, “Vatandaşlarımızın talepleri için Pamukkale Belediyemizi her aradığımızda, ekipler hemen geliyor. İlaçlama yapıyorlar. Bizim mahallemizde hayvancılık yapan vatandaşımız çok fazla. Özellikle ahırlara hayvanların bulunduğu yerlere düzenli olarak yapıyorlar. Belediyemizden Allah razı olsun” dedi. Cankurtaran Mahallesi sakinlerinden Turan Başkaya da Pamukkale Belediyesi’nin düzenli olarak gerçekleştirdiği ilaçlama çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim