Denizli Haber - Yurdu etkisi alan fırtına ve yağış Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’de de etkiliydi. Hızı saatte 50 kilometreyi bulan ve pazar akşamı başlayan rüzgâr özellikle gece saatlerinde etkisini artırdı. Tüm gece boyunca sert esen rüzgâr sabah saatlerinde yerini şiddetli yağmura bıraktı.

İlçe genelinde bazı mahallelerde çatılar uçarken, kimi mahallelerde ağaçlar şiddetli rüzgâra dayanamadı. 24 saat esasına göre çalışan Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen ihbarlara anında müdahale ederken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri fırtınanın yıktığı ağaçlar ile kırılan dalları toplayarak vatandaşların sıkıntı yaşamamasını sağladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de özellikle tıkanan rögarları temizleyerek yollarda suların birikmesini önlemeye çalıştı.

Çatısı uçan binalara da müdahale eden ekipler, Yeni Anafartalar Lisesi’nin yıkılan çatısının oluşturduğu olumsuzlukları da giderdi. Pamukkale Belediyesi, Zabıta, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri gün boyu gelen ihbarlara anında müdahale ederek yaşanan sıkıntıların azalmasını sağladı.     

Editör: TE Bilişim