Pamukkale Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen, genel kurula Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Pamukkale Kent Konseyi Başkanı Ayhan Soyfidan, geçmiş dönem Pamukkale Gençlik Meclisi Başkanı Cevat Serdar, Pamukkale Engelli Meclisi üyeleri, üniversite topluluk temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile kamu kurum temsilcileri ve siyasi partilerin gençlik temsilcileri katıldı.

Kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmek amacıyla çalışmalar yürütülen Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi’nin en önemli organlarından olan Gençlik Meclisi Seçimli İkinci Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirerek, yürütme kurulu üyelerini belirledi.

Yürütme Kurulu önümüzdeki günlerde toplanarak, Gençlik Meclisi’nin yeni başkanının seçimini gerçekleştirecek. Genel Kurul, 1.dönem yürütme kurulu üyelerine plaket takdimi ile yönerge sunumunun yapılması ve oy kullanma işleminin gerçekleşmesi ile sona erdi.

YÜRÜTME KURULU BELİRLENDİ

Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Seçimli İkinci Olağan Genel Kurulu’nda, üniversite topluluklarını temsilen 7 kişi, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ve siyasi partileri temsilen 4 kişi seçildi. Lise seçimleri önümüzdeki günlerde yapılacak. Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu; Oğuzhan Faik Sevinç (İyi Parti), Gülşah Koşararslan (TOBB Genç Girişimciler Kurulu), Hasan Çelikyurt (Alperen Ocakları), Gizem Sönmez (Denizli Gençlik Merkezi), Emre Sarıtekin (Pamukkale Gençlik Topluluğu), Sinan Sözkesen (PAÜ Sosyoloji Topluluğu), Samiullah Rahimi (PAÜ Uluslararası Öğrenci Topluluğu), Selcan Kurt (PAÜ Sosyal Bilgiler Topluluğu), Selin Deniz Karaman (Çalışma Ekonomisi Topluluğu), Cansu Özdilek (Pamukkale Gençlik Topluluğu), Ayyuce Reyyan Duru (PAÜ Sosyoloji Topluluğu).

Editör: TE Bilişim