Pamukkale Belediyesi tarafından ilki geçen yıl yapılan ve yaz tatilindeki çocukların farklı bir geçirmelerini amaçlayan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var “ etkinliği bu yılda devam ediyor. Ramazan ayı ve seçimlerin geride kalmasından sonra şenlikler başladı. “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği Güzelpınar ve Kurtlucalı çocuklar ile başladı. Bu iki mahallenin arasında yer alan Güzelpınar İlkokulu bahçesinde kurulan şenlik alanında minikler doyasıya eğlendi. Bu önemli etkinlik Fatih mahallesinde de devam etti. Hacı İbrahim Cin Ortaokulu bahçesinde kurulan oyun alanları çocukları ağırladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcısı Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediye Meclisi Üyesi İbrahim Çelebioğlu, mahalle muhtarları ve çok sayıda çocuk aileleriyle birlikte şenliğe katıldı. Başkan Gürlesin’in eşi Derya Gürlesin ve kızları Büşra Nur ve Sare Nur da şenlikte Fatih mahalleli çocuklara eşlik ettiler.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİLER

Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliğine katılan çocuklar için hazırlanan çocuk oyun gruplarının yanı sıra, yüz boyama, hayat çekme yarışması, çuval yarışı gibi oyunlar yer aldı. Palyaçoların çocukları mutlu etmek için görev yaptığı şenlikte ücretsiz pamuk şeker, dondurma ve limonata ikramı yapılırken, tüm çocuklara balon hediye edildi. Yaz tatilinde olan çocuklar ise kendileri için hazırlanan bu programda doyasıya eğlendiler. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de çocukların eğlencesine katılarak, halat çekme yarışmasında çocuklarla birlikte mücadele etti. Başkan Gürlesin daha sonra çocuklara pamuk şeker ve limonata ikram etti.

HEM ÇOCUKLAR HEM AİLELER MUTLU

Fatih Mahalle Muhtarı Ramazan Yerli, Pamukkale Belediyesi’nin çocuk şenliğini mahallelerinde yapmasından dolayı memnun olduklarını ifade ederek, “Bizim mahallemizin bu tür sosyal faaliyetlere ihtiyacı var. Pamukkale Belediyesi bunu bildiği için mahallemizde böyle bir etkinlik düzenledi. Burada çocuklar çok mutlu. Başkanımız Hüseyin Gürlesin ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bu tür faaliyetlerin mahallemizde yapılmaya devam edilmesini rica ediyoruz” dedi. Mahalle sakinlerinden Yusuf Akbaş, Zühre Balta, Gürcan Başoğlu ve Medine Danacı ile öğrenciler Buse Yıldırım ve Ecrin Aslan ise Fatih mahallesinde bu tür etkinliklerin yapılmasından dolayı memnuniyeti dile getirerek, “Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ediyoruz” dediler.

ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU ÖNEMLİ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise tüm Pamukkale’nin mutluluğu için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, “Geçen sene başlattığımız şenlikler okullar kapandıktan sonra Ramazan ayı olması ve seçimler nedeniyle biraz gecikmeli olarak başladı. Bu sene ilk olarak Güzelpınar ve Kurtluca da şenliklerimiz başladı. Buradaki amacımız çocuklarımızın mutlu olması. Onlar için her hafta Cuma ve cumartesi akşamı şenliklerimiz devam edecek. Çocuklarımız gülerse dünya güler. Sizlerle iç içe olmak bize mutluluk veriyor. Biz her yere hizmet götürmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz sizin her derdinizle dertleniyoruz. Geçen yıl başlattığımız çocuk şenliğimiz bu yıl da devam edecek. Her hafta Cuma ve cumartesi akşamları farklı mahallelerde şenliklerimiz devam edecek. Tüm halkımızı ve özellikle çocuklarımızı şenliklerimize bekliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim