Pamukkale Kaymakamlığı, Pamukkale Belediyesi ile Pamukkale Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü sabah sporunda buluşan semt sakinlerini topladı, antrenör eşliğinde bilinçli spora teşvik etti ve malzeme desteği verdi.

 

HER SABAH BULUŞUYORLAR

 Her gün sabah saatlerinde spor yapmak amacıyla Karşıyaka Saraçoğlu Stadına gelen ve çoğunluğu bayanlardan oluşan semt sakinlerine kamu kurumlarından destek geldi. Pamukkale Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü düzenli ve bilinçli spora teşvik etmek için semt sakinlerini bilgilendirdi. Her gün sabah saatlerinde toplanan sayıları 75 kişiyi bulan gruba Gençlik Spor İl Müdürlüğü Antrenörleri eşliğinde spor yaptırıldı.

BELEDİYE VE KAYMAKAMLIKTAN MALZEME DESTEĞİ

Pamukkale Gençlik Spor İlçe Müdürü Zafer Akçay’ın girişimleriyle Pamukkale Kaymakamlığı ve Pamukkale Belediyesi, spor için buluşan gruba spor malzemeleri ile destek oldu. Malzeme dağıtımı için yapılan programa Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yahya Karaca katıldı.

 

SPORA DESTEK SÜRECEK

Yapılan konuşmalarda Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sağlıklı yaşamın olmazsa olmazının spor olduğunu belirterek, spora desteklerinin her zaman süreceğini söyledi. İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, gruba spor yapmaktan vazgeçmemeleri tavsiyesinde bulunurken, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ise, “Bu tablonun diğer semtlere de örnek olması gerektiğini, sporu özendirmek anlamında yapılacak çalışmalara el ele vererek destek olacaklarını söyledi.

 Konuşmaların ardından eşofman ve spor ayakkabılardan oluşan malzemeler dağıtıldı.

Editör: TE Bilişim