Denizli Haber - Merkezefendi Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda sanata ve sanatçıya her zaman destek olan Merkezefendi Belediyesi, 9 Ağustos Salı günü Adalet Mahallesi Şehit Burak Erten İlkokulu üstünde açık hava konseri gerçekleştirecek. Yaz akşamının keyfine keyif katacak açık hava konseri, saat 21.00’da başlayacak. Konserde Popstar Harun ve Merkezefendi Belediye Orkestrası sahne alarak, vatandaşlara sevilen şarkıları söyleyecekler.

seniz dogan

“SANATLA İÇ İÇE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Bu dönemde sanata ve sanatçıya daha fazla destek verilmesi gerektiğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, kültürel anlamda birçok faaliyet gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Doğan, “Merkezefendili hemşehrilerimize yaz akşamlarının keyfini doyasıya çıkartmak adına ücretsiz konser düzenliyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak kültüre ve sanata büyük önem veriyoruz. İlçemiz sanatla iç içe olan bir ilçe. Hemşehrilerimizin bu anlamdaki taleplerini de karşılamak için çalışıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi Adalet Mahallemizdeki konserimize davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

ADALET MAHALLESİ’NDE AÇIK HAVA KONSERİ VERİLECEK (6)ADALET MAHALLESİ’NDE AÇIK HAVA KONSERİ VERİLECEK (4)ADALET MAHALLESİ’NDE AÇIK HAVA KONSERİ VERİLECEK (1)

Editör: Tahir Aygün