İran, Almanya, İngiltere, Gürcistan, Rusya, Amerika ve Azerbaycan gibi birçok ülkeden hasta kabul eden Tekden Hastanesi, son olarak sağlık yatırımlarını yerinde görüp bilgi almak ve uluslararası hasta transferi konularında görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Avusturya’dan gelen bir heyeti ağırladı.

Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdürü Kemal AKCAN, hastane Başhekimi Uz.Dr.Yusuf POLAT ve Genel Müdür Yardımcısı Cemal IŞIK’ın ev sahipliği yaptığı buluşmada; Denizli Tekden Hastanesi’nin fiziki koşulları, uzman ve akademisyen hekimleri, hasta odaları, önemli tıbbi cihazları, ameliyathaneleri, yenidoğan yoğun bakım ünitesi ve estetik merkezi gibi özellikli birimleri ziyaret edildi.

Denizli Tekden Hastanesi’nin Türkiye sağlık sektörü için büyük bir şans olduğunu dile getiren Avusturyalı Medical Direktör Wilhelm Posch, Denizli’ye gelindiğinde hem tatil hem tedavinin çok keyifli geçebileceğini belirterek misafirperverliklerinden dolayı hastane yöneticilerine teşekkür etti.

“YABANCI HASTALAR DÜŞÜK MALİYETLE YÜKSEK KALİTE SAĞLIK HİZMETİ ALIYORLAR”

Tekden Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Yusuf POLAT, Türkiye'nin her geçen gün sağlık turizmindeki başarılarına bir yenisini eklediğini ve bu alanda sadece bölgesel bir güç olmanın ötesinde dünyada bilinen ve tercih edilir bir merkeze dönüştüğünü söyledi. Dr.POLAT “Sağlık Turizmi kapsamında şehrimize gelen misafirlerimizi hastanemizde ağırlıyor olmaktan oldukça memnunuz. Tekden Hastaneleri hasta tedavi ve bakım hizmetleri konusunda bölgede lider konuma gelmeyi başarmıştır. Hastanemizin fiziksel koşulları, tıbbi alt yapı ve donanımı, deneyimli akademik ve uzman kadro ile profesyonel yönetim kadrosu gerek yurt içi, gerekse yurt dışı lokasyonlu hastalarımıza üst düzey sağlık hizmeti sunma imkânını sağlamaktadır. Plastik ve estetik cerrahi, göz ameliyatları, obezite ameliyatları, kanser tedavileri, kalp-damar cerrahisi, jinekoloji, beyin cerrahisi, ortopedi, fizik tedavi rehabilitasyon gibi hemen her dal için gelen yabancı hastalar gerek düşük maliyet, gerekse yüksek kalite ve teknoloji standartları nedeniyle hastanemizi tercih etmektedir. Denizli, sağlık kenti olma yolunda önemli adımlar atmıştır” dedi.

Denizli’de Pamukkale’nin termal kent haline gelmesi ile sağlık turizminde dönüm noktası olacağını vurgulayan Dr.POLAT “Şehirde turizm alanında yapılan yatırımların, organizasyonel oluşumların, sağlık turizmine katkı sağlaması da kaçınılmazdır" ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilişim