Özel Denizli Tekden Hastanesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ile protokol imzaladı. Protokole göre Bozkurtlular, Tekden Hastanesi’nden indirimli yararlanacak.

PAMUKKALEHABER

Özel Denizli Tekden Hastanesi, Ege Bölgesi ve Denizli’de kanser hastalığına gösterdiği duyarlılık neticesinde ortaya çıkardığı bilinçlendirme seminerlerini organize etmeye devam ediyor. Bölgede ve Denizli’de faaliyet gösteren özellikle tekstil firmaları, çeşitli dernekler ve odalar ile ilçe belediyelerinin talepleri üzerine harekete geçen Tekden Hastanesi, kanser türlerinin tamamı ve diğer hastalıklar konusunda ‘erken tanı’ yı vurgulamak adına vatandaşlarla bir araya geliyor.

BAŞKAN TALEP ETTİ 
Son olarak Tekden Hastanesi hekimlerinden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Serkan Yurtsever ,Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’in isteği üzerine Bozkurtlu vatandaşlarla biraraya geldi.  Yurtsever, Bozkurtlu kadınlara  “Kadın Hastalıkları Ve Korunma Yolları” ile ilgili bilgiler verdi.



“BİR TOPLUMUN GÜCÜ KADINLARIN GÜCÜ İLE ÖLÇÜLÜR”
Op.Dr.Serkan Yurtsever, bu toplantının Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve ilçe kadınları tarafından talep edilmesinin kendisini son derece mutlu ettiğini ifade ederek rahim ağzı kanseri, gebelik takipleri ve tarama testleri, adet düzensizlikleri ve ağrıları, doğum kontrol yöntemleri, myom ve kist operasyonları ile idrar kaçırma gibi kadınlarda sık görülen kanser türlerini ve hastalıkları ele aldı.  Op. Dr. Serkan Yurtsever “Birçok ilçede kadınlarımızla sağlık eğitimlerinde bir araya geldik. Her ilçemizde çok güzel karşılanıp ağırlandık. Bozkurt ilçemiz de de gerek belediye başkanı Birsen Hanım gerek ilçedeki bayanlarımız ilgi ve alakaları ile beni son derece mutlu ettiler. Bu toplantımız sayesinde bayanlarımız tüm merak ettiklerini sorma imkânı bulabildiler. Bir toplumun gücü kadınların gücü ile ölçülür. Bozkurt üreten ve öğrenmeye açık bir ilçemiz. Bayanlarımıza bu bilinçlendirme eğitimlerinde bana eşlik ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

 

“BÖYLE DUYARLI HEKİMLERİ GÖRMEK BENİ MUTLU EDİYOR”
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ise; “Tekden Hastanesi’ni toplum sağlığına gösterdiği duyarlılığından dolayı bir kez daha kutluyorum. Günümüzde, hastalarını ve randevularını erteleyip, hiçbir beklentisi olmadan halka en değerli bilgileri vermek için çabalayan nitelikli hekimleri görmek beni heyecanlandırıyor. Demek ki insanlarımız hala değer sahibi” diye konuştu. 



BOZKURTLULARA İNDİRİM
Bilinçlendirme eğitimlerinin ardından Bozkurtluların Denizli Tekden Hastanesi’nden alacakları sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanmaları için Denizli Tekden Hastanesi ve Bozkurt Belediyesi arasında indirim protokolü de imzalandı.

Editör: TE Bilişim