Tüm Türkiye ve özellikle EGE Bölgesi’nin hizmetleri ve hekim kadrosu bakımından güçlü yapısına sahip Tekden Hastaneleri, “Vatandaşın sağlığından sorumlu” hastane misyonuyla faaliyetlerine devam ediyor.

18 senedir aralıksız gerçekleşen ve Denizli’nin tanıtımında önemli yeri olan Buldan Dokuma Kültür ve El Sanatları Festivali’nde yine sağlık sponsorluğunu Tekden Hastanesi üstlendi. Yıllardır Buldan festivalinin sağlık hizmetlerini karşılayan Özel Denizli Tekden Hastanesi sağlık ekibi ve ambulans hizmeti gece gündüz festival alanında hem ziyaretçilerin sağlık takibini gerçekleştirdi hem de vatandaşların merak ettikleri soruları yanıtladı.

Tuğba Yurt, Buray ve Şevval Sam gibi ünlü isimlerin sahne aldığı, Denizli’nin en büyük festivallerinden biri olan Buldan Festivali’ni İzmir, Manisa, Aydın, Burdur gibi illerden gelen birçok vatandaş da ziyaret etti.

Festivalin hazırlık aşamasından sona erdiği güne kadar sağlık hizmetini sürdüren Tekden Hastanesi’ne desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Buldan Belediye Başkanı Mustafa GÜLBAY, birlik ve beraberliğin getirdiği başarıya dikkat çekti.

Buldan Festivali’ni ziyaret eden sponsor hastane Tekden Hastanesi’nin yöneticileri Genel Müdür Kemal AKCAN ve Genel Müdür Yardımcısı Cemal IŞIK da festival atmosferini çok beğendiklerini dile getirdiler ve böylesine önemli bir festivalin sağlık danışmanlığını üstlenmekten son derece memnun olduklarını söylediler.

Editör: TE Bilişim