Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve teknik ekibinin mahalle gezileri sırasında mahalle halkının isteği doğrultusunda gündeme alınan çalışmalar adım adım yerine getiriliyor.

Başkan Şevkan ve teknik ekibinin geçtiğimiz haftalarda Kumafşarı mahallesi gezisi esnasında tespit edilen çarşı caddesi ve ara sokaklarında  fen işleri ekipleri çalışmalarına başladı

Çarşı caddesi başta olmak üzere ara sokak bağlantı yollarında alt yapı çalışmalarına başlayan ekipler alt yapı çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak, yolları üst yapı çalışmalarına hazır hale getirecekler.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan  çalışmalar hakkında şunları ifade etti: ‘’Kumafşarı mahallemiz çarşı caddesinde bulunan ara sokaklarda alt yapı çalışmalarımız bu sabah itibariyle başladı. Bu cadde de bulunan ara sokaklarda ekiplerimiz tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor. Hava şartları el verdiği sürece alt yapı çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak, üst yapı çalışmalarımızı başlatacağız. Bu saate kadar çalışmalarını özveriyle sürdüren işçi kardeşlerime kolaylıklar diliyorum. Kumafşarı mahalle halkımızı da güzel günler temenni ediyorum’’ dedi.

Editör: TE Bilişim