Denizli Haber - Denizli’de kendine ait bir basın kuruluşu olan gazeteci yazar,radyo programcısı, şair ve müzik yapımcılığı gibi birçok alanda aktif olarak hayatına devam eden İskender Doğan, prostat ameliyatlarının en gelişmiş teknikleri arasında yer alan Holep tekniği ile bir operasyon geçirdi. Doğan, 7 Kasım Cumartesi günü geçirdiği operasyondan iki gün sonra sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.

“ BAKIM VE TEDAVİ KONUSUNDA EN İYİ TEKDEN”

Geçirdiği operasyon ile birlikte sağlığına kavuşan Gazeteci İskender Doğan,”  Başta Hastanenin kurucusu Kemal Tekden bey olmak üzere, Hastane Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık beye, Hastane müdürü Necati Yurkunç kardeşime, Operasyonu gerçekleştiren Prof.Dr.İbrahim Yıldırım’a, her an bizimle ilgilenen üroloji Doktoru Op.Dr.Ali Gürağaç hocama, hemşiresinden hasta bakıcısına kadar herkese teşekkür ediyorum. Bakım ve tedavi olarak her zaman bizimle ilgilendiler. Bize burada evimizdeymiş gibi hissettirdiler. Bu konuda Tekden Hastanesi, Denizli’de önde gelen ve bizim için çok önemli bir kuruluş. Bu konuda en iyisi Tekden Hastanesi olduğunu söyleyebilirim “ dedi.

“HOLEP TEKNİĞİ ÇOK GÜZEL BİR TEKNİK”

Prostat Operasyonlarının son tekniği olan HOLEP tekniği ile Özel Denizli Tekden Hastanesi Üroloji Uzmanları Prof.Dr.İbrahim Yıldırım ve Op.Dr.Ali Gürağaç’a ameliyat olan Gazeteci İskender Doğan,” Holep tekniği ile gerçekleştirilen operasyon ağrısız, acısız ve kanamasız bir şekilde, kesik olmadan gerçekleşmekte. Lazer ile prostatım temizlendi. Ve hemen hayatıma ağrısız şekilde devam etmeye başladım. Bir kesik yapılmadan kapalı şekilde ameliyatım gerçekleşti. Bu konuda başarısı ile dikkat çeken Tekden Hastanesi Üroloji Kliniği doktor ve çalışanlarına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

“KORKMAYIN, TEKDEN YANINIZDA”

Gerçekleşen ameliyatın ardından Doğan,” Tekden Üroloji merkezi bana verdiği güvenle bu operasyonu olmaya karar verdim. Hiç korkmadım. Sizlerede tavsiye ederim. Korkmayın Tekden Hastanesi yanınızda. Bu sorunları ertelemeden, gönül rahatlığıyla ameliyatınızı olun, sağlığınıza kavuşun. Ne ağrı ne acı adeta ameliyat olmamış gibi hayatıma 2 günün ardından devam edebiliyorum. Tekden Hastanesi ve uyguladığı Holep Tekniği Denizli için önemli bir kazançtır”dedi.

Editör: TE Bilişim