Denizli Haber - Son dönemde artan kilolarından ve bozulan vücut şeklinden dolayı mutsuz olan Brezilyalı Maria Santos’un adresi Op. Dr. Kenan Akbaş oldu. Daha önce yurtdışında birkaç kez ameliyat olan ve vücudu daha da bozulan Santos’a Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’ de vücut şekillendirme operasyonu ( Sırt- Bel Liposuction, Karın ve Popo Estetiği) yapıldı. Dr. Akbaş’ın başarılı ameliyatı ile Santos, istediği görünüme ve doğal hatlara sahip oldu.

Adını Brezilya’dan duydum

Op.Dr. Kenan Akbaş’ın adını Brezilya’dan duyduğunu dile getiren Santos, “ Türkiye ziyaretimi planlarken özellikle fazla kilolarım ve estetik görünümüm ile ilgili doktor araştırmaya başladım. Araştırmalarım sırasında Kenan Bey’e denk geldim ve sosyal medya üzerinden kendisiyle iletişime geçtim. Kendisi benimle yakından ilgilenerek korkularımı yenmeme yardımcı oldu ve Denizli’ye gelme kararı aldım” dedi.

Denizli’yi gezme fırsatı yakaladım

Denizli’ye ilk kez gelen ve taburcu olduktan sonra Denizli’yi gezme fırsatı bulan Santos, “ Özellikle Pamukkale’yi çok beğendim ayrıca Denizli’nin yöresel lezzetlerini deneyimledim. Beni evimde hissettirdikleri için Op.Dr. Kenan Akbaş’a, Yüksel Kandemir’e, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Ekibine, Cerrahi Hastanesi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim