Delikliçınar Meydanı'nda Kızılay Denizli Şubesi , Denizli TOÇBİRSEN(Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası)  ile ortakalaşa kurdukları  kan bağışı çadırı ile 10. gününde 5 bin ünite üzerinde kan topladı.

Denizli demokrasi nöbetine devam ediyor Her akşam Delikliçınar Meydanı’nda nöbetlerdeki istikrarına devam eden Denizli halkı 10.gününü geride bıraktı.Delikliçınar Meydanı'nda 20 gündür 'Demokrasi Nöbeti' tutanlar bir yandan da kan bağışında bulunmaya devam ediyor.Dün akşam Denizli TOÇBİRSEN Başkanı Osman Tavşan ve Denizli Kızılay yetkilileri de hem nöbetlere hem kan bağışı kampanyasına destek için meydanlardaydı. Kurdukları çadırlarda düzenlenen, Kızılay ve TOÇBİRSEN ortaklığı ile yapılan kan toplama kampanyasında şimdiye kadar  500 ünitenin üzerinde kan bağışı yapıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Denizli TOÇBİRSEN  Başkanı Osman Tavşan, kan bağışında bulunanlara teşekkür ederek acil bir kan ihtiyacında vatandaşların yanında olduklarını söyledi.Denizli halkının elinden gelenin en iyisi yapığının altını çizen Tavşan, " "Bize düşen görevi layıkıyla  yapmaya çalışıyoruz. Denizli halkına  duyarlığı için teşekkür ediyorum. Darbeye karşı her zaman alandayız" dedi.

Editör: TE Bilişim