Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Kale İlçesi’ni ziyaret ederek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi ve sunulan sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdi. Kaymakamlık ve Belediye ziyaretlerinde de bulunan Öztürk, “İlçe’de sunulan sağlık hizmetinden duyulan memnuniyeti bugün ziyaretlerimiz sırasında hep dile getirdiler ve bu bizi çok mutlu etti” dedi.

İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk’e Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Burak Altan ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı A. Alper Tatcı’nın da eşlik ettiği Kale İlçe’sinde sırasıyla; Kale Kaymakamlığı, Kale Belediyesi, Kale Devlet Hastanesi ve Kale 1 Nolu 112 Acil Sağlık İstasyonu ziyareti gerçekleştirildi.

Kale Kaymakamı Murat Güneş ve Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç’ı makamlarında ziyaret ettikten sonra Kale Devlet Hastanesi’ne geçen İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, sağlık çalışanları ile görüştü, poliklinik ve serviste yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Daha sonra Kale 1 Nolu 112 Acil Sağlık İstasyonu’nu ziyaret ederek yürütülen sağlık hizmeti hakkında bilgi aldı. Öztürk, çalışanlar ve hastaların ihtiyaçlar konusunda görüşlerini de dinlediği ziyareti ile ilgili ; “Bugün sağlık hizmetini yerinde değerlendirmek üzere Kale İlçemize geldik. Öncelikle Sayın Kaymakamımız ve Sayın Belediye Başkanlarımızı ziyaret ettik ve kendilerinden İlçe’de sunulan sağlık hizmeti ile ilgili çok güzel görüşler aldık, duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler. Yine hastanede hastalarımızı ziyaret ettiğimizde kendilerinden güzel geri dönüşler, memnuniyet ifadeleri ile karşılaştık, bu da bizi çok mutlu etti. Her zaman dediğim gibi rutin işini herkes yapar ama önemli olan o işe biz daha fazla ne katabiliriz, bu düşünce ile çalışmak. İşte biz Denizli’de bunu sağlamaya çalıştık, görüyoruz ki bir ekip ruhu ile sağlıkta güzel işler yapmışız ve bugün de bunun geri dönüşlerini alıyoruz. Gece gündüz demeden vatandaşlarımızın en iyi ve en kaliteli sağlık hizmeti alabilmesi için özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim