Albayrak çifti PAÜ Hastanesi Çocuk Nefroloji ve Çocuk Romatoloji kliniğinde yatan çocuklara hediyeleriyle sevindirdiler.

PAÜ Hastanesi Çocuk Hastalıkları katında daha önce tedavi gören Şevval Albayrak’ın ailesi Engin-İlknur Albayrak çifti yaptıkları amigurumi (tığla yapılan örgü) bebek hediye ederek bez bebeklerle Çocuk Nefroloji ve Romatoloji katında yatan çocuklara moral verdiler.

İyi işlere gönül verince, iyiliklerin katmerlenerek geri döndüğünü söyleyen çift sözlerini şöyle sürdürdüler: Hastanede çocuk olmak çok zor. Hele o çocukla ilgilenmek daha da zor bize göre. İşte o zorluğa bir şekilde göğüs geren aileler çocuklarından daha çok seviniyor, daha çok umutlanıyor. Bunu onlarla yaşamak, hissetmek, küçücük şeylerle de olsa gülümsemelerini sağlamak paha biçilemez.

Hediyelerin verilmesi sırasında hastaları ile sohbet eden Çocuk Hastalıkları AD. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selçuk Yüksel ise, bu tür etkinliklerin yatan çocuk hastalarımıza çok iyi geldiğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim