Uzun süredir hizmet vermekte olan Sefa Dalbudak Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Denizli’nin önde gelen diş kiniklerinden biridir. Tecrübeli çalışan kadrosuyla ve verdiği  hizmet kalitesiyle her zaman adından söz ettirmeyi başarmıştır. 1991 yılında kurulmuş ve Denizli’nin en merkezi bölgesinde yer alan kuruluş, 200 m2 alanda 3 adet klinik, 1 hasta kabul ve bekleme salonu, tomografi odası ve makine dairesiyle hizmet veren özel bir sağlık kuruluşudur. Bünyesinde 4 diş doktoru ve  2 diş teknikeri bulunduran kliniğin çok geniş bir hizmet yelpazesi bulunmaktadır. En son teknolojiyi takip ederek ve sürekli kendini yenileyerek kaliteyi arttırmak, en önemli amaçları olmuştur. Hasta konforunu ve memnuiyetini en üst seviyede tutan klinik aynı zamanda hastaların dişçi korkusunu yenmelerine de yardımcı olmaktadır.

Gün içinde 09.00 19.00 arası akşam ise saat 22.00 ye kadar hizmet vermektedir. Akşamları nöbetçi diş hekimi, şiddetli diş ağrıları diş kırılmaları gibi acil tedavi gerektiren durumlarda yardımcı olmaktadır.

  • Klinik implanttan ortodontiye, gülüş tasarımından beyazlatmaya kadar çok geniş bir alanda hizmet vermektedir. İmplantta son teknoloji olan cerrahisiz implantı uygulayan Türkiye'deki sayılı dental kliniklerden biridir. Özellikle son zamanlarda çok tercih edilen estetik ve doğal görünüm sağlayan zirkonyum kaplamalar ve bilgisayar destekli full seramik kaplamalar yapmakta ayrıca teşhis ve tedavi planlamasında en gelişmiş görüntüleme yöntemlerinden biri olan üç boyutlu tomografiyi kullanmaktadırlar.

Diş eti hastalıklarının tedavisi gömülü 20 yaş diş çekimi lazer tedavisi gibi daha bir çok tedavi imkanı da sunan dental klinik hastalarına en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarına devam etmektedir.

  Sefa Dalbudak Oral and Dental Health Policlinic, which has been serving for a long time, is one of the leading dental clinics in Denizli. The institution , located in the most central area of ​​Denizli, is a private health institution serving in a 200 m2 area with 3 clinics, 1 patient reception and waiting room, tomography room and machine room. The clinic, which has 4 dentists and 2 dental technicians, has a wide range of services. Increasing quality by following the latest technology and constantly renewing itself has been their most important goal.


It serves between 09.00 and 19.00 in during the day and until 22.00 in the evening. The on-call dentist helps in situations that require urgent treatment, such as severe toothache, tooth breaks. İn the evenings 

It serves in a wide range from clinical implants to orthodontics, from smile design to whitening. It is one of the few clinics in Turkey that  implemetns the non surgical implants. 

Especially they make zirconium crowns and computer-aided full ceramic crowns that provide aesthetic and natural appearance, which are very preferred recently. 

Diagnosis and treatment plan is made with three-dimensional tomography, which is one of the most advanced imaging methods. It offers many treatment options such as treatment of gum disease, impacted tooth extraction and laser treatment.  Clinic continues to work to provide the best service to the patients

   

Editör: TE Bilişim