Tekden Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Uz.Dr.Nihat PEKEL, Denizli’de hizmet veren kuaförler ve güzellik uzmanları ile Kuaförler Odası binasında bir araya geldi. Kalp sağlığı ile ilgili tüm merak ettiklerini Uz.Dr.Nihat PEKEL ile paylaşan kuaförler, Tekden Hastanesi ile gerçekleşen sağlık toplantılarından son derece memnun kaldıklarını söyleyerek bu etkinliklerin sürekli olması talebinde bulundular.

ÖNCELİĞİMİZ KUAFÖRLERİMİZİN SAĞLIĞI DEDİK, TEKDEN’İN YOLUNU TUTTUK

Kuaförler Odası Başkanı İdris AĞILÖNÜ, Tekden Hastanesi ile bir yıl önce sağlık indirimi protokolü imzalayarak, kuaför dostlarına güzel bir jest yaptıklarını söyledi. Başkan Ağılönü “Tekden Hastanesi ilimizin büyük, donanımlı ve tercih edilen bir hastanesi. Kuaförlerimizin mesleklerini en iyi şekilde icra etmeleri için onların çıkarlarını gözetmek bizim amacımız. Dolayısıyla bu işe önce kuaförlerimizin sağlıklarını korumaları gerektiğinden başladık. Hizmetlerden indirimli faydalanmaları için Tekden Hastanesi ile güzel bir indirim anlaşması uyguladık. Tekden Hastanesi zaten bizlerin evi gibi. Sağ olsunlar hastane kurucuları, yöneticileri bir telefonumuzla tüm sıkıntılarımızı çözmek için çaba gösteriyorlar. Bu etkinliğimizle de yine kuaförlerimizin sağlığını düşündük ve Tekden Hastanesi doktorlarımızdan Nihat Beyi odamıza davet ederek kuaför dostlarla buluşturduk. Her zaman yanımızda olan Tekden Hastanesi yöneticileri ve hekimlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“ÇEYREK ASIRLIK BAŞARIMIZIN SEBEBİ İŞİMİZİ GÖNÜLDEN YAPMAMIZ”

Hastane Başhekimi Uz.Dr.Yusuf POLAT ise; Tekden Hastanesi’nin faaliyet ve hizmetlerinin başarılı olmasının sebebini gönülden yapılıyor olmasına bağlayarak “ Biz işimizi seviyoruz. İnsanımıza faydalı olmayı seviyoruz. Yüzleri güldürmeyi seviyoruz. Başarı sebebimiz ve tercih edilmemiz tamamen bununla alakalı bir durum. Aksi halde insanımıza ticari kaygı ile yaklaşmış ve kendi çıkarlarımıza göre hareket etmiş olsaydık 25 yılı aşkın süredir TEKDEN SAĞLIK GRUBU zirvede olamazdı. Çeyrek asırdır vatandaşımızın gönlünde yer bulduk. Sosyal sorumluluk projelerimizle halkımızla buluşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim