Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ‘PEŞİNDENKOŞ’ etkinliğinde sponsorluk ödülünü Pascal Nouma’dan aldı.


Merkezefendi Belediyesi’nin katkılarıyla Hummel, Teras Park Alışveriş Merkezi, Pamukkale Üniversitesi Spor Merkezi ve Hacı Şerif ortaklığında gerçekleşen 'PEŞİNDENKOŞ' etkinliğine sağlık sponsorluğu gerçekleştiren Tekden Hastanesi katkılarından dolayı ödülünü ünlü ve sempatik futbolcu Pascal Nouma’dan aldı.
Spor yapmak, yarışmak ve aynı zamanda keyifli zaman geçirmek amacıyla birçok kurumun işbirliği gerçekleştirerek organize ettiği PEŞİNDENKOŞ etkinliği, Denizli’ye keyifli anlar yaşattı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun startı ile Koşu Yolu’nda başlayan yarışma, Teras Park AVM’de son buldu. Tekden Hastanesi hekimleri, hemşireleri ve sağlık personelleri de olası durumlarda erken müdahale için yarışı sonuna kadar takip ettiler. 
Herhangi bir sorunun yaşanmadığı, aksine güneşli havada böylesine keyifli geçen bir yarışma 7’den 70’e herkesi çok eğlendirdi. 
Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık ise; Denizli’nin şehirleşmede en hızlı gelişen illerden biri olduğunu belirterek, sosyal etkinliklerde de aktif olduğunu söyledi. Işık, Denizli artık büyük bir şehir. Mimarisi, eğitimi, kültürel ve sosyal faaliyetleri ile birçok büyük kente örnek olacak kapasitede. İlimizde büyük ses getiren PeşindenKoş etkinliği taslak aşamasında iken, bizlere sponsorluk teklifi iletildiğinde hiç tereddüt etmeden tüm hizmetlerimizle destek olacağımızı bildirdik. Çünkü Tekden Sağlık Grubu’nun kurum kültürü içerisinde spor ve sporcuya destek her zaman yer alır. Daima sporun ve sporcunun yanında olduğumuzun göstergesi olarak etkinliği organize ettiğimiz proje partnerlerimizle daha nice projelerde yer almaya devam edeceğiz” diye konuştu.


PASCAL NOUMA,TEKDEN’İN ÖDÜLÜNÜ KENDİ VERMEK İSTEDİ
Yarışın ardından Teras Park AVM Müdürü Osman Koçarslan tarafından katkıda bulunan tüm kurumlara ödülleri verilirken; sevecen tavırlarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Pascal Nouma, Tekden Hastanesi’nin adı anons edilince Osman Koçarslan’dan ödülü aldı, sahneye gelerek ödülü kendisi vermek istedi. Renkli görüntülerin yaşandığı o anlar da Tekden Hastanesi yetkilileri de Pascal Nouma’ya teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

Editör: TE Bilişim