Kurulduğu günden bu yana insan odaklı sağlık hizmetleri vermeyi temel değer edinen Özel Denizli Tekden Hastanesi, uzman hekim kadrosuna Tüm Denizlililerin yakından tanıdığı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Şener BEKCİ’yi de ekledi…

1964 yılında Isparta’da dünyaya gelen, İlk-orta-lise öğrenimini Nazilli'de tamamlayan Uz.Dr.Şener BEKCİ,1987 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu ve 1993 yılında aynı fakültede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak hizmet verdi.  Gümüşhane ve Tokat' da mecburi hizmetlerini tamamlayan Dr.BEKCİ, Evli ve 3 çocuk babasıdır.

“AİLELER VE ÇOCUKLARI İLE YAKIN İLİŞKİ VE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ”

Yılların verdiği deneyim ile artık Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde hizmet verecek olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Uz.Dr.Şener BEKCİ, çocuk hekimliğinin çocuk sağlığı ve hastalıkları ile ilgilenen önemli bir ihtisas alanı olduğunu söyledi. Dr. BEKCİ “ Bir ülkede gelişmişlik düzeyi sağlık hizmetleri ve çocuk ölümlerinin oranı ile ölçülmektedir. Bu nedenle biz çocuk doktorlarına çocukların sağlığının korunması ve hastalıkların iyileştirilmesi konusunda önemli görevler düşmektedir. Biz çocuk hekimleri sadece çocukların hastalıklarını teşhis edip tedavi etmiyor, aynı zamanda çocukların sağlıklı büyümesine yardımcı olup, onların büyüyüp gelişmesini de takip ediyoruz. Bir anlamda da aileler ve çocuklarla uzun yıllar beraber oluyoruz. Sıcak ve samimi ortamıyla Tekden Hastanesi’nde de ailelerle olan bu ilişki ve işbirliğimizi devam ettireceğiz” diye konuştu.

“HASTANEMİZE GÖSTERİLEN YOĞUN TALEP, HİZMETLERİMİZE SÜREKLİ YENİLİK GETİRİYOR”

Tekden Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Yusuf Polat da  hastane olarak yapılanma dönemlerini tamamen tamamladıklarını belirterek insan odaklı yani nitelikli kadro ve sağlık hizmeti ile faaliyetlerini devam ettirdiklerini söyledi. Polat “Tüm bölümlerimizde gerek hekim kadrosu gerekse tıbbi donanım ve fiziki şartlar anlamında yapılanmamızı tamamlamış durumdayız. Bu süreçten sonra ‘Daha neler yapabiliriz’in’ derdindeyiz. Çocuk Hastalıkları bölümümüz bizim en ehemmiyet verdiğimiz bölümlerimizden biri. Çünkü işin içinde geleceğimiz olan çocuklarımız ve onların sağlığı var. Kadın doğum ve yenidoğan servisimiz ile koordineli çalışan bölümümüzde ‘Doğumdan önce de sonra da yanınızdayız’ diyerek çocuklarımızın sağlığı için ne gerekiyorsa yapmaktayız. Genel anlamda hastanemize gösterilen yoğun talep, çocuk hastalıkları bölümümüzde de hekim kadrosu anlamında takviye yapmamıza olanak sağladı. O yüzden bizler de Tekden ailesi olarak aramıza Uz.Dr.Şener Bekci’yi dahil ederek sağlığı temelinde yani çocukluk döneminde sağlamak için çabalayacağız” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilişim