Bu gün saha da takımların puan tablosunda ki yerleri göz önüne alındığında altı puanlık bir maç oynandı. Samsunspor takımında yönetimin hafta içi aldığı olağanüstü kongre kararı takım üzerinde büyük bir  gerginlik yaratmış. Samsunspor ‘lu futbolcular maç içinde çok sinirli ve isteksiz idi. Öyle ki devre arasına giderken kendi taraftarlarının destek çağrılarına bile kulak asmadılar.  Bu ortam içerisinde oyunun ilk yarısında rakip takımda ki aşırı stres ve isteksizlik Denizlispor’a oyunun kontrolünü verdi. Özellikle ilk yarı Kappel ve Yasin ile değerlendirilemeyen pozisyonlardan herhangi biri golle sonuçlansa çok farklı bir sonucu konuşuyor olabilirdik. Ancak ikinci yarı Denizlispor’ da oyundan düşünce orta saha da kilitlenen bir maç izledik.

Şu anda ki yönetim kendi planlamadıkları bir bütçeyi, takımın teknik direktörü de kendi kurmadığı bir takımı yönetmeye çalışıyor. Şu anda alternatifsiz bir kadro ile hem iyi top oynatmak hem de takım içi disiplini oluşturmak haftalar ilerledikçe gerçekten onlar adına zor bir süreç. Ama en azından tünelin ucunda günden güne yaklaşan bir ışık var.

Transfer tahtası açılır açılmaz devre arasında bu takıma takviye yapabileceğiz. Ya böyle bir şansımız olmasa idi, o zaman şimdiden ümitsizliğe kapılmakta felaket senaryoları yazmakta haklıydık.

Değerli Denizlispor taraftarları, futbolcuları, hocayı, yönetimi eleştirmek etik ölçülerde kalmak şartı ile hepimizin hakkı. Ancak bu eleştiri hakkımızı ara transfer döneminden sonraya kadar bekletmeliyiz.

Eğer transfer döneminde yönetim gerekli takviyeleri yapmaz ise, hoca takımın aksayan yönlerini devre arasından sonra düzeltmez ise takımı hep beraber eleştirelim.  Ancak lig başından beri gol atamayan bir santraforun alternatifi yok ise, takım transfer yapamaz hale getirilmiş ise suçluyu kolay ulaşabileceğimiz yer yerine başka yerde aramamız gerektiğini düşünüyorum.

Şu anda playoff potasında ki takım ile aramızda on puan fark var. Bu şartlar altında takımı bu kadar erkenden kaosa sokmak takımıza yapabileceğimiz en büyük kötülük. Taraftar olarak devre arasına kadar sabredip sonuç  her ne olura olsun takıma destek vermekten başka çare  yok.