Tosunlar Mahallesi’nde tezahüratlarla karşılanan AK Parti Sarayköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, ilçeye yakışmayan enkaz tesisleri tek tek yıktıklarını, yerine örnek ve modern tesisler yaparak vatandaşların hizmetine sunduklarını söyleyerek, “Sarayköy hak ettiğini aldı, almaya da devam edecek” dedi.

 AK Parti Sarayköy Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş’ın mahalle toplantıları büyük bir coşkuyla devam ediyor. Her mahallede havai fişeklerle karşılanan Başkan Özbaş, seçim çalışmasına Tosunlar Mahallesi’nde devam etti. Tezahüratlarla karşılanan Başkan Özbaş’ın mahalle mitingine ilgi büyüktü.

Sarayköy’ün evladı olduğunu ve memleketinin hizmetkarı olmaktan büyük onur duyduğunu belirten Başkan Özbaş, 5 yıl içinde Sarayköy’deki enkaz görüntüleri tek tek kaldırdıklarını yerine modern tesisler yaptıklarını söyledi.  Başkan Özbaş, “Sarayköy’de 5 yıl önce enkaz diyebileceğimiz görünüme sahip tesisler vardı. Göreve gelir gelmez ilçemize yakışmayan enkaz görünümdeki yapıtları kaldırdık yerine memleketimize yakışan modern ve örnek tesisleri tek tek inşa ettik. İlçe otogarımız vardı tuvaletinde kapısı yoktu. Büyükşehir Belediyemiz ile el ele vererek modern bir otogarı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Atatürk Mahallemizde virane bir binamız vardı, baştan aşağı yenileyerek adını Gençlik Merkezi koyduk, gençlerimizin hizmetine açtık. Şehit Hüseyin Kuş parkımızda kimse oturamazdı onu baştan aşağı yenileyerek şehidimizin adına yakışır hale getirdik. Şimdi çocuklarımız güvenle parkta oynarken ebeveynleri de çay bahçemizde günün yorgunluğunu atabiliyorlar. Hüseyin Kuş Parkımızın yanında atıl duruma gelmiş binamızı yıktık yerine Ege Bölgesinde örnek gösterilen bir yapı olan Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezimizi inşa ettik. Sokak aralarında açılan pazarımızı ise Denizli’nin en büyük kapalı pazar yerini inşa ederek oraya taşıdık” diyerek 5 yıllık hizmet sürecinde önemli hizmetlerinin altını çizdi.

Başkan Özbaş, “Göreve gelir gelmez memleketimizi nakış nakış işlemeye başladık. Sonuçları hep vatandaşlarımızın yüzünü güldürdü. Üstyapıda yeni hizmetler açarken altyapımızı da baştan aşağı yeniledik. Şimdi sıra peyzajıyla, yollarıyla, bisiklet yollarıyla üstyapımızı nakış nakış işlemekte” diyerek müjde verdi.

Editör: TE Bilişim