Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 2014 yılından bu yana ilçede düzenlenen cemiyetlere katılarak vatandaşların mutluluklarına ortak oluyor. 6 yıldan bu yana 300 çiftin nikahını kıyan Başkan Özbaş, son olarak Gamze Taşçı ve Mahmut Atakul çiftinin mutluluklarını paylaştı.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 2014 yılından bu yana vatandaşların düğün, sünnet ve hayır cemiyetleri davetlerine katılarak vatandaşların yanında oluyor. Vatandaşların kötü günlerinde acılarını paylaşan, mutlu günlerine ortak olan Başkan Özbaş, 2014 yılından bu yana kıydığı nikahlarla mutluluk rekoru kırdı.

6 yılda 300 çiftin nikahını kıyarak mutluluklarına ortak olan Başkan Özbaş, 300. nikahını Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda düzenlenen Gamze Taşçı ve Mahmut Atakul çiftinin nikah akdi ile gerçekleştirdi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “2014 yılından bu yana ilçemize kazandırdığımız prestij projelerle ilçemizin ismini şehrimizde ve ülkemizde üst sıralara çıkarmak için çalıştık. Bu önemli işleri yaparken de vatandaşlarımızın hayatlarına kolaylık sağlayacak hizmetlerimizi de hayata geçirdik. Şehrimiz için çalışmalarımızı sürdürürken vatandaşlarımızın iyi ve kötü gününde de yanlarında olmaya çalıştık. Bunu bir görev doğrultusunda değil, şehrimizi aile gibi gördüğümüz için yaptık. Ailemizin parçası olan vatandaşlarımızın yanlarında olmak bizleri mutlu ediyor” dedi.

Vatandaşlardan gelen tüm davetlere katılmaya çalıştıklarını belirten Başkan Özbaş, “6 yıllık görev sürecimizde 300 nikahımızı gerçekleştirmişiz. Bu rakam daha fazla olabilirdi. Çünkü program yoğunluğumuz sebebiyle katılamadığımız nikahlarımız oldu. Ancak nikahını kıyamadığımız çiftlerimizin düğün cemiyetlerine katılarak yanlarında olmaya çalıştık” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim