Denizli Haber - Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’tan 8 Mart mesaisi. Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Özbaş, ilk olarak Sarayköy Belediyesi’nde çalışan kadın personel ile bir araya geldi.

Başkan Özbaş, ardından ilçedeki kadın esnafları ziyaret etti. Karanfil ile içerisinde hijyen setinin de bulunduğu hediye paketini armağan ederek Kadınlar Günü’nü kutladı. Daha sonra ilçede faaliyetini sürdüren bir gıda fabrikasına uğrayan Başkan Özbaş, işletme içerisinde çalışan kadınlara hayırlı işler diledi, günlerini kutladı.

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik eden Belediye Başkanı Özbaş, “Yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren, bu toprakları bize vatan kılan ruhun taşıyıcıları olan ve ortak fikir, güç ile ilerleyerek ilçemizin, ülkemizin kalkınması için birlikte ter döktüğümüz kadınlarımızın günü bugün. Bir gün değil; beceri ve kabiliyetleriyle her gün kendilerini bize hatırlatan değerli hanım kardeşlerimizin bugün yanlarında olmaya çalıştık. Emekleriyle şehrimizin kalkınmasına ter döken esnaf ve işçi hanım kardeşlerimizle bir araya geldik” dedi.

Kadına yönelik şiddetin dünya içinde yeri olmadığını ve en sert şekilde kınadıklarını ifade eden Başkan Özbaş, “İnsanlık dışı bir davranış olan kadına yönelik sadece fiziki değil, ekonomik, psikolojik ve sosyal her türlü şiddete karışıyız. Şiddete karşı çekilecek en büyük silahın eğitim olduğunun farkındayız. Projelerimiz içerisinde en çok önem verdiğimiz hizmet eğitim. Biliyoruz ki eğitimli bir gelecek demek; şiddetin az olduğu bir toplumun da habercisi demektir” diye konuştu.  

Editör: TE Bilişim