Denizli Haber - Koronavirüs salgını sebebiyle 23-26 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşların Ramazan Bayramı’nı sorunsuz bir şekilde geçirmeleri için Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve belediyenin nöbetçi ekipleri görev başında olacak. 

Vatandaşların acil ve temel ihtiyaçlarını karşılamak için göreve devam edeceklerini aktaran Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Önceki sokağa çıkma kısıtlamalarında olduğu gibi bu sürecide vatandaşlarımızın hizmetinde geçireceğiz. Sarayköylü hemşehrilerimizin 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasını ve Ramazan bayramlarını huzur içerisinde, sorunsuz bir şekilde geçirmeleri için oluşturduğumuz nöbetçi ekiplerimizle birlikte görev başında olacağız. Vatandaşlarımız öncesinde paylaşmış olduğum şahsi telefonumdan bana ulaşabilir veya 415 10 07 numaralı santral telefonumuzdan ekip arkadaşlarımıza taleplerini iletebilirler” dedi.

Sokak hayvanları için ayrıca bir ekip oluşturduklarını belirten Başkan Özbaş, “Sokaktaki canlarımız için oluşturduğumuz ekibimiz her gün belli periyotlarla sokak hayvanlarımızın yoğunlukta olduğu alanlara mama ve su bırakacaklar.  Onlar bize emanet” diye konuştu.  

Editör: TE Bilişim