Denizli Haber - Başkan Özbaş, yayımladığı kutlama mesajında; “Ulusal Egemenliğimizin ilan edildiği 23 Nisan 1929’da Türkiye Cumhuriyeti’mizin temel taşlarını oluşturan Türkiye Büyük Millet Meclisi’miz açıldı. 23 Nisan tarihi büyük önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından, millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklarımıza armağan edildi.

Atalarımızdan bizlere miras kalan ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde icra etmeye devam ediyoruz. Bugünün küçükleri yarının büyükleri olacağı için ülkemizin gelecekteki yönünü onların oluşturacağının farkındayız.  Bu yüzden çocuklarımızı geleceğe iyi hazırladığımız takdirde ülkemizin geleceğine de katkı sağlayacağımızın bilincindeyiz. 

Çocuklarımızın eğitim, kültür, spor, sanat dallarında kendilerini geliştirmeleri için hizmetlerimizi geliştiriyor; yeni projeler üretiyoruz. Sarayköy Belediyesi olarak çocuklarımızın araştıran, öğrenen, sorgulayan ve yeniliğe açık bireyler olması için yararlı ve faydalı olabilecek çalışmalar yapmaya gayret gösteriyoruz. 

Küçük hanımlar, küçük beyler

Sizler geleceğimizin ışığı, ülkemize nefes olacak fidanlarsınız. Kendinizi geliştirin, eğitin; pes etmeyi hayatınızdan çıkarın. Pusulanız her zaman hayalinizdeki hedefi göstersin. Ki hayalinize ulaşmak için mücadele edin. Yenilikçi olun; araştırın, öğrenin. 

Bizler sizleri geleceğe hazırlamak için çalışmaya hep devam edeceğiz. Hayallerinize ulaşma çabanızda gelecek ile aranızda güzel köprüler kurmak için hep yanınızda olacağız.

Bu önemli günde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyorum.

Türk halkının egemenliğinin ilan edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 101’inci kuruluş yıldönümünde tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim