Sarayköy Belediyesi, sağlık çalışanlarını ve kolluk kuvvetlerini unutmadı. Belediye ekipleri tarafından koronavirüs salgınına karşı büyük fedakarlıklar sergileyerek çalışan sağlık personelleri ve kolluk kuvvetlerine bu zor günlerinde yalnız olmadıklarını göstermek adına hediye paketleri hazırlandı.

Sarayköy İlçe Sağlık Müdürlüğü, Sarayköy Aile Sağlık Merkezleri, Sarayköy Devlet Hastanesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığında görevli personellere isimlerinin yer aldığı havlu, maske, kolonya ve şalın bulunduğu hediye paketleri hazırlandı. Personellere dağıtılmak üzere yöneticilerine teslim edildi.

Tüm sağlık çalışanlarına ve kolluk kuvvetlerine teşekkür eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Koronavirüs pandemisi ülkemizde görüldüğü günden itibaren sağlık çalışanlarımız bizlerin önünde virüse karşı resmen siper oldu. Sağlık çalışanlarımız bizlerin sağlığı için kendi canlarını düşünmeden büyük bir özveri ile mücadele ettiler, etmeye de devam ediyorlar. Kolluk kuvvetlerimizde bu süreçte ülkemizin güvenliğini sağlamanın yanı sıra Vefa Sosyal Destek Grubu ile vatandaşlarımızın her zaman yanlarında oldular. Onların her zaman aklımızda olduğunu, onlara minnettar olduğumuzu göstermek amacıyla hazırladığımız hediyelerimizle onlara moral ve desteği vermek istedik” dedi.

Editör: TE Bilişim