Denizli’nin Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 2016 yılının Türkiye’nin yılı olacağını söyledi.

Denizli’nin Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajında “2016 yılında bölgesinde ve dünyada söz sahibi olan bir Türkiye’nin ağırlığı her alanda fazlasıyla hissedilecektir” dedi.

Başkan Özbaş, mesajında şu sözlere yer verdi; “Acısıyla, tatlısıyla, sevinciyle, üzüntüsüyle bir yılı daha geride bırakıyoruz. Yeni yıla yeni umutlar ve yeni heyecanlarla giriyoruz. İnşallah 2016 yılı hepimiz için güzelliklerle dolu bir yıl olacaktır. Binlerce yıldır kardeşlik hukukuyla birbirine bağlanmış olan aziz milletimiz, bu yeni yılda ve önümüzdeki diğer yıllarda da, aramıza nifak tohumu serpmek isteyenlere fırsat vermeyerek “Büyük Devlet, Büyük Millet” olduğumuzu tüm dünyaya göstermeye devam edecektir. Mazlumlara uzattığımız her yardım eli, bizlere bir dua, bir minnet olarak geri dönecek, bölgesinde ve dünyada söz sahibi olan bir Türkiye’nin ağırlığı her alanda fazlasıyla hissedilecektir.

Sarayköy Belediyesi olarak dolu dolu geçen bir yılın ardından, yeni yılda da siz değerli vatandaşlarımız için yoğun bir şekilde çalışmaya ve ilçemizi daha modern daha yaşanır bir ilçe haline getirmeye devam edeceğiz. Her yıl bir önceki yılımızdan daha fazla hizmet edecek, 32 mahallemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın gurur duyduğu ve övündüğü bir Sarayköy için gece gündüz demeden koşacağız. Yeni yılla birlikte Sarayköy’ümüzün büyük değişikliklere ve atılımlara sahne olacağına, bölgesinde lider ve örnek alınan bir şehir olma hayaline bir adım daha yaklaşacağına olan inancımız tamdır.

Bu duygularla, yeni yılınızı tebrik ediyor, 2016 yılının tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve bereketli kazançlar getirmesini temenni ediyorum. Geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, siz değerli hemşerilerime de sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum. Saygılarımla.”

Editör: TE Bilişim