Denizli Haber - Kurban Bayramı tatili sonrası ülke genelinde olduğu gibi Sarayköy ilçesinde de karantinaya alınan ve pozitif vaka görülen kişilerin sayısı artmaya başladı. İlçenin en çok vaka ve karantina sayısına sahip olan mahallesi Turan Mahallesinde 3 kişi daha karantinaya alındı. Turan Mahallesi Çağdaş sokaktaki ikametlerinde karantinaya alınan vatandaşların test sonuçlarının ise henüz öğrenilmediği bilgisine ulaşıldı.

KARANTİNA SAYISI 27 OLDU

Sarayköy ilçesinde temaslı ve pozitif vakalarda dahil olmak üzere toplamda kişi sayısının 27 olduğu öğrenildi. 27 kişiden 3 kişinin ise Denizli Devlet Hastanesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Geriye kalan 24 kişi ise ikametlerinde karantina altındalar. Karantinada olan vatandaşların ihtiyaçları ise Vefa Sosyal destek grupları tarafından karşılanıyor.

HANGİ MAHALLEDE KARANTİNADA KAÇ KİŞİ VAR?

Sarayköy ilçesindeki vaka ve karantina sayıları ise mahalle mahalle şu şekilde ; Turan Mahallesinde 11 kişi, Cumhuriyet Mahallesinde 4 kişi, Atatürk Mahallesinde 3 kişi, Duacılı Mahallesinde 4 kişi, Ahmetli Mahallesinde ise 2 kişi, TOKİ konutlarında 3 kişi.

Editör: TE Bilişim