Denizli Haber - Sinema ve dizilerde ege şivesini yansıtarak büyük beğeni kazanan; Mandıra Filozofu, Deliha, Çocuklar Duymasın, Zengin Kız Fakir Oğlan gibi önemli projelerde yer alan Gülnihal Demir, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı makamında ziyaret etti.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın sanatsever birisi olduğunu duyduğunu o yüzden ziyarette bulunduğunu ifade eden oyuncu Demir, “ Sarayköy’de çok güzel sanat alt yapısı oluşmuş. Sanatın gelmesi için her şey inşa edilmiş. İlçe dışından dahi bizler bunu duyabiliyoruz. Sanatı her zaman destekleyen Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’ı tebrik ediyorum. Bizlerde projelerimizi sanatsever bir ilçe olan Sarayköy ile buluşturmak istiyoruz” dedi.

Sarayköy ile oyuncu Gülnihal Demir’i bir araya getirmek için çalışmalar yapacaklarını belirten Başkan Özbaş, “ İlçemizde ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan Gülnihal Hanımı ağırlamaktan mutluluk duydum. Sarayköy, sanatı ve sanatçıyı seven bir ilçe... Bunu her etkinlik ve projelerimizde göstermeye çalışıyoruz. Gülnihal Hanımı ilerleyen zamanlarda güzel bir etkinlikle ilçemizde ağırlayacağız” diyerek konuştu. Başkan Özbaş, oyuncu Demir’e Emin Aslan Tokat’ın kaleme aldığı Milli Mücadelede Sarayköy Hatıralarım kitabı ile Sarayköy türkülerinin yer aldığı CD’yi hediye etti.

Editör: TE Bilişim