Denizli Haber - Denizli’nin Sarayköy ilçesinde 26 Haziran 2015 yılından bu yana Sarayköy Kaymakamlığı görevini üstlenen Fatih Akkaya, Manisa’nın Soma ilçe Kaymakamı Ahmet Altıntaş’ın Bursa’nın Mustafakemalpaşa İlçe Kaymakamlığına atanmasının ardından, Soma Kaymakamlığı görevine getirildi. Kaymakam Akkaya, Sarayköy Kaymakamlığında ilçe protokolü tarafından sade bir törenle yeni görev yeri olan Manisa’nın Soma ilçesine uğurlandı.

Kaymakam Akkaya’nın gidişinin kendilerini üzdüğünü ifade eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Belediye başkanlık dönemimin her anını neredeyse beraber geçirdik. Şefkati, güler yüzü ve duruşuyla devlet adamı olduğunu bizlere gösterdi. Çok güzel anılarımız oldu. Giderken geride çok güzel eserler bıraktı. İyi bir çalışma ekibi kurarak halkımıza en iyi şekilde dokundu, yanlarında yer aldı. Önemli projelerimizde de her zaman bizleri destekledi. Sayın Kaymakamımızın yolu açık olsun. Güzel hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

En çok vatandaş odaklı hizmeti göstermeye çalıştıklarını ifade eden Kaymakam Akkaya, “Kalburüstü bir şehre gidiyoruz. Bölgede kalmak bizleri sevindiriyor. Sizlerden uzak kalmayacağımı düşünüyorum. Çünkü Sarayköy 5 yıl kaldığım bir yer. 3 kişilik bir aileyle gelmiştim şimdi 2 evladım daha oldu. 5 kişilik bir aile ile veda ediyorum. Çocuklarımın kimliklerinde Denizli yazıyor. Artık bir yanımız burada.  Devlet ciddiyeti ve güler yüz ile vatandaş odaklı hizmetler yapmaya çalıştık.  Belediyemizle hiç bir sorun yaşamadık. Devlet adına yapılan tüm işlerimizde hiç bir talep geri çevrilmedi. Yaptığımız hizmetlerde gönülden destek vererek güzel işlere imza atmamıza vesile olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Özbaş, Kaymakam Akkaya’ya 5 yıllık hizmetlerinden dolayı hediye takdim etti.

Editör: TE Bilişim