Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 100. nikâhını kıyarak ilk dalyasını yaptı. Belediye Çok Amaçlı Salonu’nda düğünleri yapılan Ezgi Yağız ve Hıdır Kozakçı çiftinin nikâhını kıyan Özbaş, göreve geldikten sonra kıydığı nikâhlarla bu alanda rekora doğru koşuyor.

Fırsat buldukça nikâhları bizzat kendisi kıymaya çalışan Başkan Özbaş, “Genç çiftlerimizin bu mutlu günlerinde yanlarında olmaya, onların ve ailelerinin sevinçlerini paylaşmaya özen gösteriyorum. Fırsatım olduğu sürece nikâhlara katılmaya gayret ediyorum. Çiftlerimizin nikâhlarını kıymak bizim için ayrı bir mutluluk. İlçemizde genç nüfusumuz oldukça fazla. Özellikle yaz aylarında yoğun bir şekilde nikâhlarımız, düğünlerimiz oluyor. Ama programlarımızın yoğun olduğu zamanlarda bu görevi belediyemizin nikâh memuru yerine getiriyor. Herhangi bir sebepten dolayı nikâh merasimine katılamadığım çiftlerimiz de kusuruma bakmasınlar. Gerçekten yoğunluğumuz çok fazla. Onların da bizi hoş gördüklerini biliyorum. Sarayköy’ümüz her zaman mutlu evliliklerin ve huzurlu ailelerin olduğu bir ilçe olmuştur ve inşallah da bu şekilde de devam edecektir.”  dedi.

İlçedeki düğünlere, sünnetlere, hayırlara ve mevlitlere katılmaya azami özen gösteren, vatandaşların sevinçlerine ve acılarına ortak olan ve bu konuda Denizli’nin örnek başkanlarından birisi olarak gösterilen Başkan Özbaş, bu özellikleri ve bitmeyen enerjisi ile hem Sarayköylülerin hem de kendisini takip eden herkesin takdirini topluyor.

Editör: TE Bilişim