Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, üniversiteye hazırlanan ilçedeki lise son sınıf öğrencilerinin motivasyonunu yükseltmek amacıyla Ege Bölgesinin en büyük Kayak Merkezi olma unvanına sahip Denizli Kayak Merkezi’ne uğurladı.  Denizli Kayak Merkezi’nde eğlenen öğrenciler moral depoladı.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, eğitimdeki desteğini her sene artırarak devam ettiriyor. Öğrencilerin eğitimlerini desteklemek amacıyla ücretsiz kurslar açan Başkan Özbaş, öğrencilerin sınavları öncesi ise moral bulmaları için geziler düzenliyor.

Bazen tarihi keşif bazense öğrencilerin talepleri üzerine geziler düzenleyen Başkan Özbaş, bu kez üniversite sınavına hazırlanan ilçedeki lise son sınıf öğrencilerini Denizli Kayak Merkezi’ne uğurladı.

“YETENEKLERİNİZİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARMAYI AMAÇLIYORUZ”
Sarayköy Belediyesi önünde toplanan gençlere “Gençler sizler bizim geleceğimizsiniz. Bizler şimdi bulunduğumuz mevkilerimizi ileride sizlere bırakacağız. Her birinizin yetenekli olduğu alanlar var. Kiminiz sanatta, kiminiz sporda, kiminiz eğitimde başarı meşalelerini tutuyorsunuz. Her alanınız bizim için çok kıymetli. Açtığımız ücretsiz kurslarımızda yeteneklerinizi en üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyoruz. Önümüzdeki günlerde hayalinizde var olan üniversiteye gitmek için sınava gireceksiniz. Sınav öncesi moral depolamanız için sizleri Denizli Kayak Merkezi’ne uğurluyoruz” diyen Başkan Özbaş, gençlere tek tek sarılarak uğurladı.

Denizli Kayak Merkezi’ne giden gençler doyasıya eğlenerek moral depoladı. Öğrenciler, her zaman gençleri düşündüğü için Başkan Özbaş’a teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim