Denizli Haber - Başkan Özbaş, mesajında şu sözlere yer verdi: “Bugün, 83 yıl önce Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümsüzlüğe uğurladığımız günün yıldönümü. Bedenen aramızdan ayrılsa da bizlere emanet ettiği vatanımızın her bir köşesinde bıraktığı eserleriyle bizimle her zaman yaşayan önderdir.

Fikirleriyle, eserleriyle, sanatıyla, tarihiyle, bağımsızlığımız ile bizi biz yapan duygularımızın içinde, kalbimizde ebediyete kadar yaşayacaktır.

“Benden sonra beni benimsemek isteyenler bu temel mihver üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse, manevi mirasçılarım olurlar” demek suretiyle kurduğu Cumhuriyet’in değerini her koşulda korumak ve herkesin alanında çok çalışarak vatanımızı en üstlere çıkarılmasını arzu ve temenni etmiştir.  O yüzden Ulu Önder Atatürk’ü anlamak ve fikirlerini kendimize bir yol haritası olarak kabul etmek ve bu doğrultuda çalışmak, ona karşı duyduğumuz saygının ve sevginin en büyük göstergesi olacaktır.

Bizler ilçemize yapmış olduğumuz çalışmalarda ve kazandırdığımız projelerimizde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesini dikkate alarak ilerliyoruz. Ülkemiz, şehrimiz ve milletimiz için çok çalışacağız; Atamızın bize emanet ettiği Cumhuriyetimizi ebediyete kadar sahip çıkacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onunla birlikte ahirete irtihal etmiş tüm kahramanlarımızı, gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmetle, şükranla yâd ediyorum.”

Editör: TE Bilişim