Çekimleri Sarayköy’de yapılacak olan “Şeytanın Kabilesi: Semur” adlı filmde Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ta rol alacak. Filmde nikah sahnesinde rol alacak olan Başkan Özbaş’a ziyaret eden film ekibi, çekimlere en kısa zamanda başlayacaklarını ve 3 hafta süreceğini belirttiler.
PAMUKKALEHABER

Çekimleri Sarayköy’de yapılacak olan “Şeytanın Kabilesi: Semur”  filmi için Sarayköy’e gelen filmin yapımcısı Ayhan Ulam, yönetmen Gökhan Aksu ile ünlü oyuncular Yakup Yavru, Murat Ercanlı, Balamir Emren, İpek Erdem, İleyna, Emincan ve filmin küçük oyuncusu Asunur Demirhan, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı ziyaret ettiler.

NİKAH MEMURUNU CANLANDIRACAK
Filmdeki nikah sahnesinde rol alacak olan Başkan Özbaş  “Öncelikle sizin gibi değerli oyuncuları Sarayköy’de ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Ege’nin en güzel ilçesine hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. İlçemizin kültürel ve sosyal yaşamının gelişmesi için yaptığımız çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bunun yanında bir sinema filmine ev sahipliği yapmak da,  bu çabalarımızı destekledi ve bir adım daha öteye taşımamıza vesile oldu. İnşallah bu film ilçemizin tanıtımına büyük katkılar sağlayacak. Bizler de Sarayköy Belediyesi olarak bu filmin başarılı olması, bu başarı ile birlikte ilçemizin ülke çapında bilinirliğinin artması için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Gökhan hocamızın ricasıyla filmde küçük bir sahnede ben de yer alacağım. Oyunculuk gerçekten çok zor bir meslek. Ancak benim rolüm nikah sahnesinde olacağı için çok zorlanacağımı düşünmüyorum. Ben bu filmin ilçemizde çekilmesine vesile olan yapımcımız Ayhan Ulam ve yönetmenimiz Gökhan Aksu’ya çok teşekkür ediyor, yeni filmlerinde ve kariyerlerinde başarılar diliyorum. Siz değerli oyuncularımıza da ziyaretlerinizden dolayı çok çok teşekkür ediyor, her filminizin gişe rekorları kırmasını temenni ediyorum” dedi.
 

Sarayköy’ü çok güzel bulan ve  çekimler bittikten sonra da gelmek istediklerini belirten film ekibi, “Şeytanın Kabilesi: Semur” filminin önümüzdeki haftadan itibaren çekimlerine başlanacağını  ve yaklaştık 3 hafta süreceğini söylediler.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim