Denizli Haber - Koronavirüs salgını sürecinde ilçede dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam eden Sarayköy Belediyesi, uzun süre kapalı kaldıktan sonra tekrar faaliyete başlayan esnaflara destek niteliğindeki faaliyetlerini sürdürüyor.

Sarayköy Belediyesi ekipleri, 1 Haziran Pazartesi gününden itibaren yeniden vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak olan tüm kıraathane, restoran, kafe, kafeterya, dernek lokali, internet ve oyun salonlarında dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Dezenfeksiyon çalışmalarında ilçedeki esnaflara destek vermeye devam edeceklerini belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Yeni tedbirler ve kurallar çerçevesinde yarından itibaren faaliyetlerine başlayacak olan ilçemizdeki tüm kıraathane, restoran, kafe, kafeterya, dernek lokali, internet ve oyun salonlarında dezenfekte çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Esnaflarımız iş yerlerinde temizlik çalışmalarını başlatmışlar. Onlar üzerine düşen görevi hassasiyetle gerçekleştirirken bizlerde dezenfekte çalışmalarında onlara destek olmak istedik. Son olarak 1 Haziran itibariyle açılacak olan iş yerlerimizde dezenfekte çalışmalarımızı gerçekleştirdik” dedi.  

Editör: TE Bilişim