Sarayköy Belediyesi haziran ayı meclis toplantısında geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan ve 21 Mayıs’ta vefat eden belediye çalışanı Sadık Başar unutulmadı. Belediye meclis üyeleri Arslan ve Başar için Fatiha okudu. Başkan Özbaş, “Mayıs ve haziran aylarında iki değerli insanı kaybettik. İkisi de bizlerin çok acı kaybı. Allah rahmet eylesin” dedi.

Sarayköy Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis toplantısında geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan ve 21 Mayıs’ta geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden belediye çalışanı Sadık Başar anıldı.

Mayıs ve haziran aylarında iki değerli insanı kaybettiklerini ifade eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Ramazan ayı içerisinde mesai arkadaşımız Sadık Başar kardeşimizi kaybettik. Kendisi işinde son derece başarılı ve ilçedeki vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveri ile çalışan çok değerli bir kardeşimizdi. İşteki disiplinli çalışması bir yana insanlarla olan ilişkisinde hep sevgi biriktirirdi. Bizdeki yeri çok büyük. Bayramın son günü de CHP Denizli Milletvekilimiz sayın Kazım Arslan’ı kaybettik. O da sadece siyasi hayatında değil daha önceki yıllarda da benim şahsen tanıdığım naif, beyefendi, vatanı ve memleketi için önemli çalışmalara imza atmış değerli bir büyüğümüzdü. Sadık kardeşim ve sayın Vekilimiz bizim için çok acı bir kayıp oldu. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun” dedi. Konuşmanın ardından Arslan ve Başar için Fatiha okundu.

Daha sonra meclis toplantısında 6 gündem maddesi onaylandı.

Editör: TE Bilişim