Denizli Haber - Sarayköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, gençlere yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. Gençlerin boş zamanlarını değerlendirmeleri için spor faaliyetlerinin ara verilmeden devam ettirildiği İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nde farklı spor dallarında müsabakalar düzenleniyor.

Gençleri yarışmalara dahil edip, spor içerisindeki heyecanlarını canlı tutarak spor bağımlılığının arttırılması amacıyla gerçekleştirilen müsabakalardan birisi olan futsalın genç erkek, genç kız karşılaşmaları tamamlandı.

6 kategoride 35 takımın katılımıyla başlayan futsalın müsabakalarının genç erkek ve genç kız dallarında dereceye giren takımlar, 5 gün boyunca sürdürülen karşılaşmaların sonucunda belli oldu.  Sarayköy Anadolu Lisesi birinci olurken ikinci ise Sarayköy Menderes Anadolu Lisesi oldu.

Genç Erkekler kategorisinden ise birinci Sarayköy Anadolu Lisesi, 2’nci Babadağ H. Mehmet Zorlu ÇPAL, 3’üncü Sarayköy Menderes Anadolu Lisesi, 4’üncü Sarayköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

Dereceye giren takımlar için İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü spor salonunda ödül töreni düzenlendi. Törene Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Sarayköy Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Mehmet Hanifi Esmer, sporcular ve antrenörleri katıldı.

Öte yandan futsal dalında müsabakalar yıldız erkek, yıldız kız, küçük erkek, küçük kız şeklinde devam ediyor.

Okul sporlarında 2021-2022 eğitim öğretim döneminde 2. küme kapsamında futsal, voleybol, basketbol, masa tenisi, dart, bocce, atletizm, karate, güreş, bilek güreşi branşlarında müsabakalar yapılacağı belirtildi.

Editör: TE Bilişim